Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magyar embereknek miért...

Magyar embereknek miért mindig a panaszkodásról szól minden?

Figyelt kérdés

15 éve élek külföldön,de pár napra hazajöttem és ez hihetetlen.

Akikkel találkoztam a szia hogy vagy után már csak a problémákat sorolták.

Otthon is a családdal a beszélgetések,ha valaki anyut felhívta egész vég a problémákról telefonáltak.

Hogy a fenébe tudnak még mindig így élni az emberek?

Miért nem változtatnak a gondolkodásukon?

4 napot voltam itthon és inkább visszautaztam,mert éreztem napról napra ahogy lehúznak emberileg.

2023. jan. 29. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Egy Graz melletti kis településen jelenleg.
2023. jan. 29. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
De jó! Én meg Grazban élek.
2023. jan. 29. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Mert az emberek mindig megválasztják a legszarabb pártot az ország élére, de akik ezekre a ganajtúró Orbánékra szavaztak, azok kussoljanak, és élvezzék ezt a "csodás jólétet".
2023. jan. 29. 19:27
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
MZP alatt se lenne jobb a helyzet, ez egy globális krízis.
2023. jan. 29. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

De akkor legalább lenne párbeszéd az EU-val, és nem utálná ezt az országot szinte mindenki.

2023. jan. 29. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
Mert semmiben-, és senkiben nem tudják megtalálni a jót, a szépet.
2023. jan. 29. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:
22%

#15, hidd el, hogy akkor is utálnának minket. Szerinted több évtizedest berögződést, narratívát csak úgy ki lehet törölni egy társadalomból? Te MZP alatt is csak egy magyar lennél.

Ok, talán kevesebbet támadnának minket, mert MZP kiszolgálná a globális vállalatok elvárásait, lennének Magyarországon kultúrális változások, de neked nem lenne jobb életed.

2023. jan. 29. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Sokat lehet elemezni az okokat, de legtöbb magyar ember egyszerűen lusta, vagy bele van süllyedve a panaszkodásba.

a magyarok többsége elvan a langyos vízben, panaszkodik, nagyképűsködik, szid másokat (ellenségek ugye, akik miatt rossz), de nem nagyon akar tenni semmit.

2023. febr. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!