Hogy védjem meg magam?
Azt tudni kell, hogy a koromhoz képest alacsony és vékony vagyok, így nincs túl sok esélyem a nagydarabok ellen...Na de a lényeg, hogy elég sok bajom van itthon ,amit magamban tartok, mert nem akarok másokat fárasztani a problémáimmal. Viszont van egy lány aki állandóan piszkál engem, de én tűröm. Például ha bemutat, akkor nem szólok semmit, ha csúnyán néz rám, ha folyamatosan kiröhög a bénázásaim miatt, ha beszólogat. De azért van egy határ amitől már bullying. Például, ha fizikailag bántalmaz, vagy el veszi a táskám, és fel teszi olyan magasra, amit nem érek el. Ma ki talált olyat, amit én nem tettem: azt állította, hogy én azt mondtam neki hogy a k*rva anyját. Na most. Nem hogy neki, de senkinek, de még a legnagyobb ellenségemnek se mondanám ezt. Aztán ahogy beszélt az anyjáról, eszembe jutott az enyém... Az enyém éppen kórházban van. Így rövidesen már nem is figyeltem rá csak el sirtam magam... Ő meg hozzám vágta, hogy milyen gyerekes vagyok, és érzékeny meg stb...
Mit tehetnék, hogy megvédjem magam a nagyobb diákok ellen, akik bántani akarnak?

Így van, ahogy az utolsó írta. Ezzel csak gyengeségeset mutattad ki. Ezzel a módszerrel semmire sem mentél. Próbálj közömbös maradni és ha újra beléd áll, akkor alkalmazd a korábbi tanácsokat.
Túl jó szívű vagy, de ezt a tulajdonságodat azokkal oszd meg, akik megérdemlik. Néha muszáj keménynek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!