Hogyan védjem meg magam , "hogyan verekedjek?"
FONTOS!!!! kultúrált üzeneteket kérek , nem olyat h ne menj el meg menj pszihologushoz meg ilyenek. kösz.
szoval.:A minap , két barátnőmre egy lány lehívott vagy 50 C-betus allampolgart (haertitek mire gonolok) Meglokdostek oket meg megtepegettek azert mert az a lany aki hivta oket h verjetek meg x-et es y-ont , az azt gondolja h a baratnoim egyike rament az EXERE (ezzzel ket baj van a, exe dolgoa mit szol bele , nincs mar hozza koze
b, Nem ment ra , baratja van )
Jövőhéten megyek hozzajuk megbezselni a dolgokat , de az egyik nyomi elköpte hogy meg akar engem is verni ha lemegyek , csak mert joban vagyok veluk.
Es menni fogok, beszelni fogok de ha valamelyik meg akar tépni vagy valami mi a halált csináljak? Egy bizonyos szinten meg tudom vedeni magam , de nem utca rlbanc vagyok, a megtepeshez nem ertek meg ilyenek , tisztan tudok karatezni .
Hogy a lóf@szba vedjem meg magamat egy tepes elol?
Köszi a a válaszolóknak. Egy-ketten félreértettek. Nem támadni akarok semmi ilyesmiről nincs szó, isten ments!
sokkal inkább vagyok a szavak embere es eleg oszinte vagyok , es ki is fogom mondani. Csak ha valamelyik nyomorék úgy veszi hogy beszóltam és elkezdi tépni a hajam jó lenne megvédeni magam mert sem a hajam sem a csontjaim nem adom ilyen "hudeelhiszemmagam haggyaman" kölköre. De annyit talán el tudok juttatni az eszükig h nem helyes amit csinalnak , illetve feltennem nekik azt a kerdest h "ti nyugodtabban alszotok ha valakit szetvertek es tudjatok faj neki es/vagy otthon sír?"
Szóóóval semmi olyanról nincs szó hogy lábat meg bordát akarok törni vagy embert ölni. Sem pedig hajat tépni. Csak magam megvédeni az ilyen görcsök elől. ezeknél én értelmesebb vagyok.
Megegyszer kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!