Hogyan verekedjek?
Először is ha nem akarsz sunyi lenni akkor nem meglepetésből csapsz le neki hanem kihívod verekedni. De semmi se garantálja hogy nem tud téged fél kézzel szétkapni. Elfutni nagyon gáz. Egyfelől a méltóságodnak oda, másfelől akkor ha hazáig futsz is holnap megtalál.
Gondolom még soha nem verekedtél. Itt most bármilyen profi küzdősportos tanáccsal elláthatunk hidd el, nulla tapasztalattal nem fog beválni. A verekedés olyan hogy azt gyakorolni kell hogy fejlődjön az ember. Vagy élesben, vagy szerencsésebb egy küzdősport keretei között ahol nem szednek szét a kelleténél jobban.
Emellett szerintem a verekedést mindenképpen kerüld. Ez csak végső megoldásnak jó.
Sehogy ne verekedj. Szólj az osztályfőnöködnek.
Egyébként meg, igen, elég ciki lenne ha elfutnál. Gyávaság jele.
Kezdj el küzdősportot tanulni. Az önbizalmadnak is jót tesz. Elfutni pedig, ha a testi épséged a tét, én letojnám, hogy ciki-e vagy sem. :D Tiniként, ha kellett (2x fordult elő), akkor nem verekedtem, hanem igyekeztem egy ütéssel elintézni a támadót: egyik esetben tökön rúgás volt, a másikban egy fog kiverése. Az ellenfélnek nem volt kedve folytatni. :D Olyan voltam, mint te, velem is szívóztak.
23N
Kit érdekel.
Miért futnál el?
Miért ilyenben gondolkodsz? Pár lépést kihagytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!