Hogyan védjem meg magam , "hogyan verekedjek?"
FONTOS!!!! kultúrált üzeneteket kérek , nem olyat h ne menj el meg menj pszihologushoz meg ilyenek. kösz.
szoval.:A minap , két barátnőmre egy lány lehívott vagy 50 C-betus allampolgart (haertitek mire gonolok) Meglokdostek oket meg megtepegettek azert mert az a lany aki hivta oket h verjetek meg x-et es y-ont , az azt gondolja h a baratnoim egyike rament az EXERE (ezzzel ket baj van a, exe dolgoa mit szol bele , nincs mar hozza koze
b, Nem ment ra , baratja van )
Jövőhéten megyek hozzajuk megbezselni a dolgokat , de az egyik nyomi elköpte hogy meg akar engem is verni ha lemegyek , csak mert joban vagyok veluk.
Es menni fogok, beszelni fogok de ha valamelyik meg akar tépni vagy valami mi a halált csináljak? Egy bizonyos szinten meg tudom vedeni magam , de nem utca rlbanc vagyok, a megtepeshez nem ertek meg ilyenek , tisztan tudok karatezni .
Hogy a lóf@szba vedjem meg magamat egy tepes elol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!