Van még olyan hely Magyarországon ahol nyugodt falusi élet van, és barátságosak az emberek?
Békés megye, bocsánat, vármegye, alighanem elég békés :)
Én ezekről a Krisnásokról nem tudok semmit, csak így messziről szimpatikusnak tűnnek.
Nemrég jártam Romániában, és sajnos meg kellett tapasztalnom, hogy az ott élő magyarok azok, akiket te keresel, mert nálunk sajnos már nincs ilyenre példa.
Az a magyarság, az a magyar kultúra, ami ott él, egy szomorú tükre a miénknek: nézzétek meg milyenek voltunk és mivé lettünk 100 év alatt. Nem hittem, hogy létezik még ilyen.
Ott nem utálják egymást az emberek, senki nem tartja indokolatlanul többre magát a másiknál, képesek összetartani egy közös cél érdekében, IGAZ magyarok, akik küzdenek, és el akarnak érni valamit. És hogy egy ott élőtől idézzek a történelmi Magyarország-fanoknak: "amíg a magyarországi magyarok nem tudnak egymással magyarként viselkedni, addig mi nem akarunk Magyarországhoz tartozni". És teljes mértékben megértem. Félnek, mert nehezen tűrik meg őket a románok, de mégis sokkal boldogabbak, mint mi itt besavanyodva, egymást gyűlölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!