Az idősebbek azért emlegetik mindig a diszkót a fiatal korúkból mert akkor még csak az volt magyarországon?
Figyelt kérdés
Apám járt mindig, meg a 30 éves nővérem és a sógorom vagy ki ő nekem, bár apám említette hogy volt tankcsapdba koncerten meg nem tudom még min, amikor ezek a fénykorúkat élték. Bakkancsos hosszúhajú rocker volt egy időben, de gondolom változott az ízlés világa azért ment diszkóba.2023. jan. 22. 16:11
21/24 anonim válasza:
Igen, ilyen is van :) Én is szeretek inni, de én alapvetően fecsegő vagyok józanul is, de látom több barátomon, hogy azért iszik meg egy-két italt ilyen eseményeken, hogy feloldódjon.
Rave-en viszont, mivel tényleg egész éjszaka ugráltunk, úgy érzem, mintha félmaratont futnék épp, és inkább vizet kívántam, nem alkoholt - meg az alkoholt pohárban kapod, ahhoz szünetet kell tartani, hogy megidd, míg a vizedbe csak belekortyolsz. De sima beülős, iszogatós estéken is képes vagyok megcsinálni, hogy iszok pár felest, vagy sört, és utána kell egy-két nagy pohár víz, mert nálam az ittasság sem kapcsolja ki a szomjúságérzetet, és ugye az alkohol eléggé dehidratál. Viszont cserébe sosem vagyok másnapos :D
22/24 A kérdező kommentje:
Én nem tudom elképzelni hogy táncoljak valaha, szembemegy a természet rendjével hogy én táncolok, röhejes lennék tuti.
2023. jan. 25. 18:06
23/24 anonim válasza:
Ó, ugyan már. Ez is olyan, mint bármi más skill, először félsz tőle, nehéz, béna vagy, de aztán egyre jobb és jobb leszel benne. Persze, ha nem akarod, nem kell, de ha amúgy szívesen táncolnál, akkor hajrá. Ha mindenki bulizik, senkit sem fog érdekelni, hogy te csak ott lötyögsz. Feltételezem nem a Buckingham-palotába jársz angol keringőzni, hanem olyan helyekre, ahol épp mindenki más is próbálja jól érezni magát - és szerintem egy 1.2-es véralkohol-ezrelék alatt a többieknek is eszébe jut, hogy "mi van, ha gáz vagyok?", csak leszarják.
24/24 A kérdező kommentje:
Manapság csak munkába vagy haza járok, házibulin vagy háromszor voltam, utolsón négy éve, a többi max közös ivás volt. Ilyen szórakozóhelyeken soha nem jártam.
2023. jan. 25. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!