Milyen magas egy átlagos magyar fiatal fiú/férfi (18-25 év)?
Figyelt kérdés
#átlag #magasság #átlagmagasság #átlagmagasság magyarország #átlagmagasság fiúk #átlagmagasság 18-25 év fiúk
2022. okt. 11. 21:43
1/9 anonim válasza:
175-180 közt talán, nézd meg.
Egyébként az átlag tartomány kb 10 centi, szóval szerintem 170 centitől 180 is átlag vagy.
2/9 anonim válasza:
175cm a férfi átlag magasság, korosztályos szűrés nincs. KSH adat.
3/9 anonim válasza:
180 körül. A mostani huszonévesek szerintem kifejezetten magasak.
4/9 anonim válasza:
Én 186 centi vagyok és bár nem mondom, hogy az átlagba tartozom mert több alacsonyabb fiatal jön velem szembe mint magasabb de nem sokkal haladom meg az átlagot.
21/F
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat, akkor hagyhatom is a francba a magam 158 cm-es magasságommal FIÚ-ként...
2022. okt. 12. 11:33
6/9 A kérdező kommentje:
És az ugyanilyen korosztályú lányok átlagmagassága mennyi lehet kb.? 165 körül?
2022. okt. 12. 11:35
7/9 anonim válasza:
A fiam 210 centi és 25 éves. Nem a magasságának köszönhető a lányok közötti népszerűségét, hanem az udvariasságának, illemtudásának stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!