Régen is ilyen volt a fiatalság,mint most?
Figyelt kérdés
Mondjuk a 90 es 2000 es években.Akkor is csak a cigi,pia,drog szex ment?2023. jan. 12. 11:20
11/17 anonim válasza:
Igen, de magasabb IQ volt jelent, mint manapság, ezt az itteni kérdések is igazolják láthatóan;)
12/17 anonim válasza:
"Életmódot" tekintve igen. A mai korszaknak annyi a negatív sajátossága, hogy a virtualizálódás és a közösségi média miatt túlzottan eltávolodtak egymástól az emberek és átlagban a kapcsolatok minősége is bezuhant, amennyire egyszerű akárkit elérni, annyira nehéz minőségi barátságokat, kapcsolatokat kialakítani. Ez is csak egy generációs kihívás, ilyen is volt már korábban, csak más jellegű.
13/17 anonim válasza:
Ez a videó 91-ben készült, látható hogy olyan intelligens emberek voltak akkoriban hogy hiányszakma volt pl a takarító
14/17 anonim válasza:
Annyi a különbség hogy mostani fiatalok fele már online szórakozik 4 fal között. Régen még sok bulihely volt, ami ma már nincs.
15/17 anonim válasza:
A '90-es évektől kezdve intenzíven igen. A '80-as közepén még csak minimálisan-lightosan volt ez.
16/17 anonim válasza:
Ezek szerintem még jobban mentek. Az internet előtt ha közösségbe akartak menni, muszáj volt bandázni, az meg gyakran hozta magával az említett dolgokat. Ma meg sok fiatal csak ül a gép előtt.
17/17 anonim válasza:
Én akkor vtam fiatal és igen. És az öregek pont így mondták már akkor is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!