Hogy ne érezze rosszul magát az ember ha véletlenül kutyagumiba lépett?
Figyelt kérdés
Ma megtörtént velem ami nagyon ritkán fordul elő, hogy kutyagumiba léptem és mikor észrevettem, letöröltem persze de nem tudtam rendesen és hát érezni lehetett a szagot. Haza fele egész végig láttam, hogy néha megbámulnak az emberek és felülről le néznek meg engem mintha keresnék a szagot. Jól öltözök, mindih zuhanyzok stb...szóval ilyenkor értelemszerűen csak gondolhatják, hogy na valamibe belelépett. De ilyenkor annyira szorongok, mert nekem alapból van ilyen büdösség félelmem-fóbiám amit kezelek de ha ilyen történik, akkor tényleg nem képzelem be a dolgokat ami még jobban rá tesz a szorognásra és alig várom, hogy hazaérjek. Még kerültem egy utcát is ahol sose járnak mint sem emberek között menjek és rám nézzenek. Sajnos ha egyáltalán nincs semmi szagom, volt korábban hogy beképzelem hogy figyelnek emiatt de ez mára javult viszont ilyen szituációban amikor egyértelműen van szag, előjön és nem tudom figyelmen kívül hagyni. Később újra útnak indultam és másik cipőt vettem, ekkor már nem láttam, hogy bámultak és kicsit lenyugodtam, persze mert nem volt szagforrás. Hogy ne szorongjak ilyenkor? Volt e mással is ilyen helyzet, hogy élte meg? 25N vagyok.2023. jan. 11. 20:15
11/17 anonim válasza:
Megesik, de nem mind1 h mit gondol egy idegen? 😀
12/17 A kérdező kommentje:
11-Hát de jó lenne ha mindegy lenne de mivel szorongós vagok így nem mindegy :D, meg hát emberek között terjengő sz.rszag eléggé kínos és nem tudok nem arra gondolni hogy mit gondolhatnak mások, hogy érzik e a szagot...esetleg emiatt leszállítanának buszról meg minden (ez azért vetül fel mindig mert egyszer láttam ahogy egy büdüs hajléktalant leszállított a vezető, aki kiszállt az ülésből és oda jött hozzá, és ez ilyen félelmet váltott belőlem de azért egy hajléktalan szag más mint ha valaki épp kutyagumiba lépett és az terjeng :D...egyszer konkrétan egy erősen pia szagú részeges hajléktalan ült le a buszon de érdekes őt nem szállíották le, meg azóta se volt ilyesmi pedig azért voltak erősen büdös emberek is (nem hajléktalanok). csak ez valamiért ilyen irracionális félelmem ami nem akar elmúlni :( pedig minig rendesn tisztálkodok, szóval sose panaszkodtak emiatt rám, csak hát valami kiváltotta és ennyi...na.
2023. jan. 11. 23:44
13/17 anonim válasza:
Persze, irtózok ezektől hogy pl, fagyálló folyadék, hypó, klóros szag, vízkőoldó nem is értek hozzájuk, nem is takarítok ilyennel, azt se szeretem ha a közelembe van ilyen, vagy valaki fogdos ilyen szereket a közelemben pedig az élet velejárója z is mint a kutyagumi. Mindig ha ilyen van megkérem mossanak kezet ha családtag pl stb, mert félek hogy a kilincsről én is megfogom és bejut a szervezetembe, megmérgez vagy ilyesmi. így leírva még sose írtam le de ugyanúgy f*szságnak tűnik mint minden fóbia. :D
14/17 anonim válasza:
u.i ugyanakkor én is pont macskaszarba léptem a múltkor a cipőmet puszta kézzel súroltam le majd megmostam szappannal és annyi. Na így értem :)
16/17 anonim válasza:
"a puszta kézzel" az egy kidobásra ítélt körömkefe csak konkretizálom nem szó szerint fogdostam azért.
17/17 anonim válasza:
de nem vettem kesztyűt, meg maszkot, meg műtősfelszerelést a manőverhez :) Ellenben ha ad valaki egy "használt" kesztyűt hogy fel kell venni, ami esélyes hogy találkozott valamilyen "erősebb" szerrel annak a gondolatától is írtóztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!