Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kötekedés! Mire is jó ez ?

Kötekedés! Mire is jó ez ?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam minap hogy mennyi féle fajta ember van a világon.

Ma történt eset. Állok a pénztárnál, egyszercsak hallok kiabálást az etnikumtól... odanézek hát kb egy hegyomlásnak szólogatott be a csávó...

Mondta a csávó hogy nem akar bajt, hagyja békén. Elkezdte észérvekkel meggyőzni hogy hagyja abba, gyerekek is vannak itt, senki nem kíváncsi a hülyeségeire, fejezze be.

De közben már az anyját szidta meg egyebek... na mondom ennek nem lesz jó vége.

Konkrétan a csávó full nyugodtan fizetett a pénztárnál, ekkor egy másik férfi mondta neki hogy kussoljál már. Hát mindenkit idegesített komolyan. Beszólt neki hogy gyáva szr meg puhapöcs stb stb... csávó forgatta a szemeit, kiment. Megyek ki, és ott áll.

Mint kiderült hogy azt az embert várta aki szidta meg minden. Pont úgy parkoltam kocsival hogy beláttam az üzletbe. A pasi (legyen gábor) mutogatta kézzel hogy gyere ki, míg a masuk (legyen sanyi) úgy csinált mint ha nem is látta volna. Fizetés után ott soron kívül elkezdte nyomni a telefonját. Kíváncsi voltam mégis mi lesz ebből, így vártam 5 10 15 percet. Gábor megunta, és beült a kocsiba. Figyeld ! Sanyi meg az ablakon lesett hogy biztos elmegy e. Ugye Gabor elment, és csak utána mert kijönni a boltból (lidl) :D

Na most a kérdésem az, miért keresik egyesek a bajt ? A pasi higgadtsága engem letaglózott, meg az hogy nem akart ott mindenki elött cirkuszt, főleg gyerekek előtt. Ez tiszteletre méltó szerintem.

Ranézésre kb 1 ütés lett volna neki Sanyi, de gondolom nem akarja a karácsonyt fogdán tölteni.

De az hogy egyesek simán kötekedhetnek, pláne tényleg óvodások előtt, egyrészt ők megijedhetnek. Másik meg az hogy miért nem lehet szépen beszélni emberekkel ? Mi ez a viselkedés de komolyan.

Belém is belémkötöttek nem egyszer, és ha valaki megcsapja az ilyet, akkor még ő az áldozat...

Na de, ti hagytátok volna hogy így lealázzanak titeket ? Vagy nem érdekelt volna és belemásztatok volna az arcába ?

Kíváncsi vagyok, lányok fiúk is írhatnak kötekedős sztorikat, mert kíváncsi vagyok :D

2022. dec. 20. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
A kötekedés annak a rossz lelki állapotát mutatja, aki kötekszik. Ilyenkor halkan a sajnálom, ha "rossz napod volt, segíthetek valamiben"? kérdést teszem fel. Működik. Csak nyerek, mert vagy abbahagyja meglepődve (a társadalmunkra inkább az agesszióra az agresszió a jellemző), vagy még jobban bedurvul és akkor máris bebizonyította, hogy valóban nem nekem szól, projekciós felület vagyok, így ott tudom hagyni.
2022. dec. 20. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Biztos nem hagynám így ott. Ezek után ki tudja ki lessz a következő akibe beleköt, lehet valami kis iskolás gyerek lessz a következő célpontja az utcán..
2022. dec. 20. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ítéljetek el, de az ilyen embert én úgy szoktam kezelni, hogy nem foglalkozom vele - ha felrobban sem! Neki van "igaza", nekem meg nyugtom!
2022. dec. 20. 16:44
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Így is kell, utolsó. Főleg, mert ha felkenem az illetőt a falra, még én leszek az agresszív állat.
2022. dec. 20. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmire nem jó a kötekedés. Amíg lehet, én messziről kikerülöm az ilyen szituációkat. Ha egyáltalán nem lehet kikerülni, akkor viszont nem szoktam áldozat lenni, tehát megoldom saját hatáskörben, aztán lelépek.

Inkább az a baj, hogy a jövőt elég kilátástalannak látom ilyen primitív emberekkel, akikkel szemben a törvény sem védi meg a dolgozó állampolgárokat. Ez mindenképpen valamiféle anarchiához fog vezetni.

2022. dec. 20. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem jó semmire,az ilyen emberek egyszerűen nagyon frusztráltak,szerencsétlenek,lehet az is,hogy velük is ugyanezt csinálták.Mivel belém is kötöttek többször az utcán, nekem is van olyan érzésem,hogy utálom az embereket,mert nem tudok kitől mire számíthatok.Megyek az utcán,nem vagyok neki szimpatikus,és mindenfélét kiabál,meg fizikai erőszakkal fenyegetőzik.Legszívesebben bemosnék kérdezés nélkül az ilyeneknek,annyira elegem van már belőlük,csak nem akarok én is hasonlóvá válni.

Ha megtalál valami bolond,akkor ütőtávolságon kívülre megyek tőle,ha meg megindulna felém,akkor meg egy gyors jobb egyenes az arcba,ezt találtam ki ilyen szitukra,de szerencsére még nem kellett élnem vele,csak a szájuk volt nagy.

2022. dec. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!