Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kell kezelni a kötekedést?

Hogyan kell kezelni a kötekedést?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 18:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Attól függ ki az aki kötekedik és mivel,mennyire sértő stb.

legjobb barátnőm is szokott kötekedni szóban,sértően általában én csak bólogatok,nem reagálom le.Akkor abbahagyja elég hamar. Viszont van amikor a kötekedés /kicsit gyerekes/ tollal húz vmelyikünk egy csíkot a másikon aztán vissza adjuk aztán már tépjük egymást,de persze nem durván.Elég szépen el lehet benne fáradni :D

Van a durva kötekedés és van amikor úgy mond viccessé,játékká tehető,de függ mi a kötekedés tárgya és ki a személy.Nyilván tollal való firkászást 22 évesen anyámnak vagy munkatársnak nem csinálok :D

2015. jún. 7. 18:34
 2/19 akoos válasza:

Talán a legjobb módszer a hallgatás. Ha úgy teszel, mintha nem is érdekelne, amit mond, akkor rövid időn belül "felforr a saját levében". Tudom, nehéz megállni, hogy ne szóljon vissza az ember, de ha sikerül, az tuti siker!

Ha mindenáron megakarsz szólalni, akkor hagyd rá, amit mond. -"Olyan bunkó vagy mostanában, nézzél magadba!"

-"Igen, igazad van" (persze ironikusan) :)

Emberek, ne kötekedjünk, az senkinek sem tesz jót!

2015. jún. 7. 19:07
 3/19 yoshimitcu ***** válasza:
Belekell verni a fejebe nyolc napon belul gyogyuljon annyira kell figyelni, allcsucson pattintani ugy hogy beessen valahova
2015. jún. 7. 19:19
 4/19 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, aki kötekedik, az hülye.

Te nem szereted a hülyéket, a hülyék, hülyék.

Társalogsz szívesen hülyékkel? Nem.

Meg is van a megoldás! :) Hagyd rájuk az egészet.

Aki sokat kötekedik azért teszi ált., mert van valami dolga, amit szégyell. Ez lehet egy pattanás, egy betegség, egy szokás, akármi... Azért kötetszik, mert addig se vele foglalkoznak, és az ő hibáival. Ha nagyon vissza akarsz szólni, és nem bírod ki stb, akkor az előző válaszoló megoldása a legjobb. Ironikusan valamit tolj oda, vagy azt is teheted, hogy közlöd: "Jól van, te tudod... hülyékkel nem társalgok. mondjad a magadét, te unod meg előbb" vállat rántasz és meg van oldva. Ha gonosz akarsz lenni derítsd ki mi az amit ő szégyell, és azzal támadj vissza. Bár ez aljas dolog.. maradj az 1. ötletnél inkább...

2015. jún. 7. 19:26
 5/19 anonim ***** válasza:
basszál le neki egyet, kivéve, ha én vagyok az.
2015. jún. 7. 19:45
 6/19 anonim ***** válasza:

4-es ha azt mondod neki hogy hülyékkel nem társalgok olyat rádver hogy megpusztulsz

Osztom 3-as véleményét, szét kell ba.szni őket

Nemrég láttam facén valami gyereket akit sötétben 5-en megruháztak, kórházba került nagyon komoly sérülésekkel most meg keresi a szemtanúkat.

Ennek mi értelme ?

Kés elő, két fej szúrás meg egy comb a másik kettő meg fejvesztve menekül. Hulljon a férgese, ha meg túlélik gondolkoznak.

2015. jún. 7. 19:46
 7/19 anonim válasza:
KirályRobi egy állat vagy de am igazad van!
2015. jún. 7. 20:05
 8/19 anonim válasza:
én terence hill-t szoktam játszani, "bocsánat ha zavarok" stb... esetleg ha bunyóra kerül a sor akkor meg pislognak, persze ehhez küzdősport múlt azért nem árt....
2015. jún. 7. 22:07
 9/19 anonim ***** válasza:
Hacsak nem azok a fránya eszkimók kötekednek már megint, akkor nagyon hatásos lehet az erőszakmentes kommunikációnak nevezett valami. Kicsúszol a kezükből. Békésebb eszkimókkal ideig-óráig játszható, de mindig úgy állj, hogy legalább az árnyékukat lásd!
2015. jún. 7. 23:31
 10/19 anonim ***** válasza:

A sok erőszakmentes dumagépnek meg a csöndbe maradós pancsereknek mondom hogy van valami "elsőzés"-nek nevezett játék ami terjed magyarországon is.

Amerikából meg angliából vették át és arról szól hogy random kiszemelnek embereket és szarrá verik.

A cél egy ütéssel úgy padlóztatni hogy abból már ne is tudjon felkelni. Innen a név.

Szóval majd ha jól szétba.sszák a pofátokat akkor már kicsikét késő lesz gondolkozni.

Volt aki bele is halt ebbe a jó kis játékba, hátha ti lesztek a következők. De nem baj, hátha a barátnőtök sikoltozása megment.

2015. jún. 8. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!