A nálam jóval (fizikálisan és mentálisan is) gyengébb ember alárendel?
Ergo, valóban maga alá rendel. Igaz, egy nálam picit idősebb személyről van szó, ám szemmel láthatóan jobb a fizikumom és kondíciom, emellett sokkal választékosabban, jobban fogalmazok és beszélek, mint ő. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt észre veszi, de úgy beszél velem, mint hogyha a kapcsolatunkban én egy alacsonyabb szintű személy lennék, azt hiszi, hogy ő meg mondhat akár mit nekem, hogy mit csináljak, emellett nem nagyon foglalkozik az en szubjektív véleménnyemmel. Mondtam neki, hogy engem nem érdekel, meg fogom szüntetni vele a kapcsolatot, és nem fogok beszélni vele, ha továbbra is folytatja ezt a viselkedést.(Nyilván, neki állt feljebb)
Nektek mi a véleményetek erről?:) Mi volna a helyes lépés?
Nincs önismereted és önbizalmad. Ez nem itt lenne kérdés, ha lenne. Már rég tudnád mit kell vele kezdeni.
Plusz ezeket neki mondanád. De nincs eszközöd a konfliktuskezelésre, ezért nem állsz bele nyíltan, hanem idegenektől várod a megoldást. Benned van a megoldás.
Kedves "egycsaj":
"Mondtam neki, hogy engem nem érdekel, meg fogom szüntetni vele a kapcsolatot, és nem fogok beszélni vele, ha továbbra is folytatja ezt a viselkedést."
A vegen csak a ti velemenyeteket kerdeztem, esetleg mit gondoltok az ugyrol. Nyilvan hanyagolom a barati vagy kozelebbi kapcsolatot vele, ez nem kerdeses,.
De mi nem érdekel és milyen viselkedést?
Az a baj, hogy az ilyen emberekkel, akikben az ego több, mint az ész, nem tudod úgysem megértetni.
Csak veled ilyen? Vagy mással is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!