Egy férfitól elvárás az hogy megvédje a gyengébbeket szükség esetén?
Nőtől miért nem?
És ha a férfi egy nálánál erősebbel szemben kell helytálljon?
Szerintem max annyira elvárás, mint egy nőtől. És ezt nőként írom.
A minap egy részeg csöves ment egy lány után és mondott neki mindenféle gusztustalan szexuális tartalmú fenyegetést. Szegény csaj csak sétált összehúzva magát, próbált úgy tenni, mintha csak a szél fújna. Egy lélek sem ment oda hozzá, csak nézték, mintha kiállítás lenne. Engem nőként annyira felbaszott ez a látvány, hogy üvöltve küldtem el a retkes jó qrva anyjába a fickót és kísértem el a lányt a legközelebbi megállóig.
Mindenki nagy feminista, amíg nem egy másik nő mellett kell kiállni. Olyankor hirtelen mindenki visszamegy a középkori nő szerepébe.
Az em feminizmus, hogy a férfitól férfiasságot várunk. A feminizmusnak köze nincs a férfiakhoz, csak a nőkhöz.
Ambár amennyire ma el vannak nőiesedve a férfiak, hamarosan "hommeizmusról" fogunk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!