20-24 évesek! Ha nincs párotok, ti mit csináltok szabadidőtökben?
11#
Szorgalmi időben?
Nyáron?
“ha nincs párotok” - mert ha valaki párkapcsolatban van, akkor már nincs élete, nincsenek hobbijai stb.? :D Érdekes hozzáállás.
Egyébként sportolok (többféle sportágat), önkénteskedem, a barátaimmal vagyok, a családommal vagyok (gyerekekre is gyakran vigyázok), hangszeren játszom, nyelvet tanulok, olvasok, filmet nézek stb stb.
"mert ha valaki párkapcsolatban van, akkor már nincs élete, nincsenek hobbijai stb.? :D Érdekes hozzáállás"
Nem ezt mondtam. És nem ez a felfogásom. De úgy látom te ezt már eldöntötted hogy ebben fogsz hinni.
Na, mivel itt többeknek nehézséget okoz az a kb fél perc mentális energia ráfordítás, hogy kitalálják vajh' miért úgy tettem fel a kérdést ahogy, és még privátban is rám írnak hőbörögni, ezért leírom nektek szépen átláthatóan:
A kérdést egyesek úgy értelmezték (rosszul) hogy tulajdonképpen kizárom a szabadidős tevékenységek és a párkapcsolat egyidejű létezését.
Nem. Így az értelmezi aki nem okos.
A kérdést azért így tettem fel, mert engem szingliként most nem érdekeltek az olyan válaszok hogy "párommal vagyok", "párom családjánál vagyok", "párommal táncolni járunk", "párommal moziba megyünk", "gyereket nevelünk", "gyerekünkkel játszunk".
Arra voltam kíváncsi, hogy egyedülálló fiatalok mivel töltik az idejüket.
Ennyi. Ez a bűnös kérdés fogalmazódott meg bennem, amibe mindent is bele lehetett képzelni.
Szívesen.
Amúgy fura nekem ez a sok "önkénteskedés".
Két gimnáziumot megjártam (tehát kétszer annyi osztálytársat ismertem meg mint aki egy iskllában járja ki a gimit), voltam egyetemen egy 140 fős szakon, voltam egy 30 fős okj-n, de soha nem találkoztam olyan fiatallal aki önkénteskedett volna tartósan és rendszeresen.
Csak a felsorolt helyekről kb 120 emberre láthattam rá közelebbről... 120-ból nulla... itt meg 5-6 válaszolóból ketten... fura nekem hogy az ilyen szuperproduktív emberek mindig csak online anonim oldalakon tűnnek fel. 😅
És az is fura, hogy az én egyetemi órarendjeim évekig úvgy festettek, hogy reggel 8-9-től délután 5-6-ig fixen előadásokon-gyakorlatokon voltam. Onnan bárhová átmenni még 25-30 perc lett volna. Ergo 18:00 után tudtam volna csak bármire járni.
Persze jlyenkor mondják egyesek nagylazán, hogy "nem kell bejárni".
Sok sikert a "nem kell bejárni" mentalitással a katalógusos órákon, a minden órán ZH írós órákon és az olyan tárgyak esetén amihez semmi tankönyv nincs, és csak a tanár zavaros tematikájáról készített jegyzeted van.
Ja és hétvégéken munka. És egy percet nem tanultál még otthon a felsorolásban...
Szóval ha nem valami tingli-tangli "közösségszervező-vajaskenyérkenő" szakon vagy akkor nem fogsz 2x90 perc este hatos végzésű biokémia előadás után még menni csellózni és vívni...
Persze itt a gyakorin egyeseknek egy nap 25 órából áll, és hat éve napi két órát alszanak 😂
Ha érdekel, akkor szívesen elmesélem neked privát üzenetben a beosztásomat, hogy lásd, hogyan lehet több dolgot jól összeegyeztetni.
21/L (#1)
Rendben, várom nagy érdeklődéssel.
De az amúgy baromi érdekes, hogy akármikor küldtem neked privátot, kb 3 perccel rá már válaszoltál.
Gondolom miközben a menhelyen épp eteted száraztáppal a kutyákat, közben mellette még egy svéd-magyar szótárat is ovasol, és a harmadik kezeddel itt a gyakorin válaszolgatsz.
Érdekes elképzelni a helyzetet.
Sajnálom, hogy ágyhoz kötött betegként ennyire ráérek, de akkor ígérem, többet nem tisztellek meg semmilyen válasszal, ha láthatóan ennyire zavar ez téged.
21/L (#1, #19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!