Mennyire gáz, ha otthon maradok most egyedül szilveszterkor és nem csinálok semmit? (külföldön vagyok) (bővebben lent) Pár órán belül döntenem kéne.
Külföldön dolgozom, a legtöbb barátom otthon van magyarországon. Olyan igazán tartós bizalmi kapcsolatom itt még 6 hónap alatt sem alakult még ki. Magyarokkal meg eleve nem nagyon keresem a kapcsolatot, mert sok rosszat hallottam, meg nagy a képmutatás.
Van egy két buli, meg biztos a városban simán ha az utcára kimegyek jó a hangulat, de egyedül ezt nem élem. Hívtak egy két eseményre meg mutattak néhányat de nem ismerek senkit, senki sem "vár rám" ott konkrétan, teljesen ismeretlen emberek, teljesen random hangulat.
A legutóbbi szilveszterem magyarországon volt egy vidéki városban a legjobb barátaimmal az felejthetetlen volt. Most itt úgy állok hozzá, hogy ezt nem élem. Nem akarok random bulikra elmenni, nem akarok random emberekkel főleg külföldiekkel arcoskodni az utcán meg ki tudja mi vár rám, a kosz, a sok részeg társaság akik jönnek mennek ordibálnak, dobálják a nyakamba a petárdákat gondolom az épületekből, nem akarom ezt.
Van fent a hegyekben egy kis hegymászós sportcsapat buli amit egy mászós ismerősöm javasolt, nincs messze, 1-2 óra busszal, oda még el tudnék menni, de az ismerősömet is csak egyszer láttam (nem ismerem) és ott sem ismerek senkit és megint az, hogy idegen emberekkel kell ott arcoskodni.
Én ezt most nem élem, nem akarom, erőltetni sem akarom, inkább otthon maradok, pár óra és vége lesz az őrületnek. Ki mit javasol?
Egyébként valenciában vagyok. Lesz tüzijáték a tengerparton stb. De mondom, egyedül, tömeges egyedüllétben ezt nem élem, az teljesen orosz rulett, hogy találok-e random egy jó társaságot. Az is, hogy nem csak azért nem küldenek el a francba, hogy ne rontsák el az ünnepet, a hegyekben meg ott nyomorogni ismeretlen emberekkel egy kis menedékházban megint nem tetsző program.
Jóember, szilveszter szerinted mikor van? Délután háromkor?
Végig 8-10 fok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!