Mit csináljak szilveszterkor egyedül, ha nem szeretnék otthon maradni?
Bármilyen ötletetre/tapasztalatra kíváncsi vagyok, olyantól, aki hasonló cipőben jár.
Sajnos nem sok közeli barátom van, akikkel együtt tudnám tölteni a szilvesztert, ráadásul ők vagy külföldön, vagy az ország másik felén, de a családjukkal töltik a szilvesztert.
És sajnos mások nem is hívtak, pedig szívesen mennék bárhova. (A régi énemmel ellentétben)
Lenne egy haverom, aki ugyanúgy egyedül van és ő is menne valahova, de annyira nem vagyok jóban vele, meg akkor már inkább egy csajjal tölteném az estétxd (akár a városban sétálva)
21/f
Ja és én semmiképpen sem szeretnék otthon maradni. Végső esetben elmegyek itt bp-n valami szórakozóhelyre, habár egyedül még sosem mentem.
Menj el egy szorakozohelyre ! Majd megismerkedsz vkivel. Oltozz izlesesen stilusosan,hajad is legyen jo.
Majd tapad rad no.
#3:
"házibulis csoportok"...ezt sose értettem, hogy ki az a hülye, aki egy számára totál ismeretlen ember házibulijába képes elmenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!