Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz, ha otthon...

Mennyire gáz, ha otthon maradok most egyedül szilveszterkor és nem csinálok semmit? (külföldön vagyok) (bővebben lent) Pár órán belül döntenem kéne.

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom, a legtöbb barátom otthon van magyarországon. Olyan igazán tartós bizalmi kapcsolatom itt még 6 hónap alatt sem alakult még ki. Magyarokkal meg eleve nem nagyon keresem a kapcsolatot, mert sok rosszat hallottam, meg nagy a képmutatás.

Van egy két buli, meg biztos a városban simán ha az utcára kimegyek jó a hangulat, de egyedül ezt nem élem. Hívtak egy két eseményre meg mutattak néhányat de nem ismerek senkit, senki sem "vár rám" ott konkrétan, teljesen ismeretlen emberek, teljesen random hangulat.

A legutóbbi szilveszterem magyarországon volt egy vidéki városban a legjobb barátaimmal az felejthetetlen volt. Most itt úgy állok hozzá, hogy ezt nem élem. Nem akarok random bulikra elmenni, nem akarok random emberekkel főleg külföldiekkel arcoskodni az utcán meg ki tudja mi vár rám, a kosz, a sok részeg társaság akik jönnek mennek ordibálnak, dobálják a nyakamba a petárdákat gondolom az épületekből, nem akarom ezt.

Van fent a hegyekben egy kis hegymászós sportcsapat buli amit egy mászós ismerősöm javasolt, nincs messze, 1-2 óra busszal, oda még el tudnék menni, de az ismerősömet is csak egyszer láttam (nem ismerem) és ott sem ismerek senkit és megint az, hogy idegen emberekkel kell ott arcoskodni.

Én ezt most nem élem, nem akarom, erőltetni sem akarom, inkább otthon maradok, pár óra és vége lesz az őrületnek. Ki mit javasol?

Egyébként valenciában vagyok. Lesz tüzijáték a tengerparton stb. De mondom, egyedül, tömeges egyedüllétben ezt nem élem, az teljesen orosz rulett, hogy találok-e random egy jó társaságot. Az is, hogy nem csak azért nem küldenek el a francba, hogy ne rontsák el az ünnepet, a hegyekben meg ott nyomorogni ismeretlen emberekkel egy kis menedékházban megint nem tetsző program.

2022. dec. 31. 14:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most maradj otthon. Nem nagyon szám.
2022. dec. 31. 14:57
 12/26 A kérdező kommentje:
Valahol nagy szám, mert nem sok szilvesztert fogok valenciában tölteni.
2022. dec. 31. 14:58
 13/26 A kérdező kommentje:
Valahol meg úgy érzem, hogy most ez így, hogy senki sem hívott stb nagyon félre tud menni. És nem akarok rossz élményt.
2022. dec. 31. 15:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a tipikus lény, aki 5 év külföld után is azon sír, hogy mindig otthon KELLETT ülnie külföldön, aztán kiderül, hogy ugyan hívták meg lett volna lehetösége, csak inkább otthon maradt, nehogy esetleg, ESETLEG rossz élménye legyen, ezért olyan lehetöséget választ, ahol GARANTÁLT a rossz élmény.
2022. dec. 31. 15:04
 15/26 anonim ***** válasza:
Amit én tennék: kimennék a tengerpartra egy üveg pezsivel, megnézném a tüzijátékot és hazamennék. Ezt egyedül is lehet élvezni. Nem erőltetném a társaságosdit.
2022. dec. 31. 15:07
 16/26 A kérdező kommentje:
14/ miről beszélsz, fél éve vagyok itt.
2022. dec. 31. 15:08
 17/26 A kérdező kommentje:
15/ igazából ez a tuti, lehet ezt kéne, csak a hazamenetel lenne nagyon bonyolult.
2022. dec. 31. 15:09
 18/26 A kérdező kommentje:

Mert most a lemész a tengerpartra egy üveg pezsgővel az egy egy órás történet szerintem. Mellette este már 5-8 fokos hideg szél fúj, stb.

Akkor ugye az utolsó busz után nem tudok hazamenni mert ha iszom, akkor nem is vezethetek, taxira nem fogok költeni. Gyalog elég messze lenne.

Szóval egy egy órás történet esetleg 2-3 óráig elhúzva jó (tehát mondjuk 10 órától hajnali egyig) de az előtte meg utána levő időszak megint cink. hogy hajnali egykor hogy megyek haza a hidegben stb.

Bárhogy nézem ez nem jó.

2022. dec. 31. 15:18
 19/26 anonim ***** válasza:
Én full egyedül is tervezek elmenni valamerre. Gondolkodom is, hogy felmegyek pestre gangalni kicsit. Hónom alá csapok fél liter hubertust, egy kis marit, pár focifáklyát, és irány a végtelen. Annyira nincs hozzá kedvem, de tudom, hogy megbánnám újévkor, ha nem mentem volna.
2022. dec. 31. 15:34
 20/26 A kérdező kommentje:
Hát lehet lemegyek én is tengerpartra. A lehető legjobb esetben éjjel egy csapat részeg lány beinvitál a szállodai szobájába :D :D de ilyen úgysem lesz. A tüzijáték úgyis szép lesz, meg szerintem pár ismerősöm fel fog hívni hogy hol vagyok és cink ha nem tudom nekik a tengerparti tüzijátékot megmutatni.
2022. dec. 31. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!