Gyerekem miért lett ilyen otthol ülő, hogy nem akar Szilveszterkor elmenni egy jót bulizni hanem egyedül otthol marad?
Figyelt kérdés
nem ezt látta, tanulta tőlünk, hogy otthol kuksolunk a 4 fal között, senkivel még velünk se jön el inkább otthol marad egyedül2022. dec. 27. 18:32
1/10 anonim válasza:
Szarul trollkodsz.
Nem mindenkinek jó buli a szilveszter, és szülővel végképp nem, neki meg lehet nincs kivel, de ezt egy szülő tudná.
2/10 A kérdező kommentje:
nem trollkodom, van neki kivel, unokatestvére is hivta meg mondta volt olyan kollegája aki szintén, de nem akar menni
2022. dec. 27. 18:47
3/10 anonim válasza:
Te nevelted, magadba keresd a hibát. Az én gyerekem nem ilyen élettelen szªrfªszu na vajon miért
4/10 anonim válasza:
Egy pillanatra úgy teszek, mintha nem troll lennél:
Ha jól értem, a szülők nem lesznek otthon szilveszterkor. Valószínűleg te azt csak hiszed, hogy ő meg egyedül lesz...
5/10 anonim válasza:
Lehet kirekesztve érzi magát és tudja mennyire nem illik a bulizók közé!
Korosztályából terrorizálhatták, a szocializációja kisiklott!
Persze ez csak feltételezés.
6/10 anonim válasza:
Szilveszter este amolyan "kötelező" bulizáshoz én teljesen megértem, ha nincs valakinek kedve. Mindenhol tömegnyomor, mindenhol tűzijáték stb.. Szerintem ez érthető. A társaság pedig valószínűleg olyan számára akikkel nem akar lenni.
8/10 anonim válasza:
Egy fiatalnál csak egy okot tudok elképzelni, gátlásos a külseje miatt.
9/10 anonim válasza:
Nem tudjuk, te ismered (Kellene ismerned), de nincs azzal semmi gond, ha valaki nem akar kimozdulni. Pláne nem egy specifikus napon. Lehet neki teljesen érdektelen a szilveszter, vagy éppen a bulizás úgy általánosan, nem bírja a részegeket, a kényszeredett boldogújévezést, ki tudja
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem akar pénzt költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!