Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy 21-25 éves férfinak...

Egy 21-25 éves férfinak mennyire van önálló élete?

Figyelt kérdés
Többségnek van stabil párkapcsolata, nagy baráti társasága és a szülőktől már külön él?
2022. dec. 30. 10:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Debrecenben pl simán elviszi a fizud felét. De ha neked az az életcélod, hogy 50 évesen is egy szobád legyen, akkor persze, király. Mert biztos, hogy egy forintot nem tudsz félrerakni.

Lehet én vagyok hülye, hogy otthon vagyok, és van félrerakva pénzem.

2022. dec. 30. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem azt mondtuk, hogy költsön 150et albérletre, hanem hogy a szobabérlés kicsit sem megugorhatatlan...
2022. dec. 30. 11:57
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Változó, 19 éves koromban már külön éltem és magamat tartottam el, volt munkám, fizetésem, egy kis szoba-konyhás lakást béreltem. A szüleimtől anyagi támogatásra nem számíthattam, ezért fel volt adva a lecke.
2022. dec. 30. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem megugorhatatlan, de piszok nagy böszmeség. Ugyan az mintha otthon vagy, csak elviszi a pénzed, és idegenekkel vagy.
2022. dec. 30. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Azért a szobabérlés nem tejesen ugyanaz, ott nem kapod meg hogy a "ha nem tetszik valami takarodhatsz innen" szöveget.
2022. dec. 30. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy én azt látom, hogy ha már párkapcsolat van azzal tulajdonképpen már el lehet indulni az életben. Két fizetésből fele-fele arányba már kibírható az albérlet, mellette már félre is lehet tenni valamennyit.
2022. dec. 30. 13:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben ennyi idősen szerintem még tanulnak és ebből adódóan nem is teljesen önállóak. Sokan még otthon élnek, esetleg kollégiumban vagy albérletben, de azért a megélhetési költségekhez jócskán hozzájárulnak a szülők is, ha nem ők állják mindet. Én 23 éves vagyok, most hirtelen nem tudnék olyan korombelit mondani a környezetemből, aki teljes mértékben önálló, független (pláne az anyagiakat tekintve). Mondjuk a barátok és a párkapcsolat azért nem olyan ritka, de ez sem általános és többeknek okoz nehézséget mint gondolnánk.
2022. dec. 30. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
22%
Remélem a picsogó nők képesek ugyanúgy eltartani magukat, nem apuciék rakták be őket jó munkahelyekre, látták el pénzzel, meg fizették a sulit.
2022. dec. 31. 04:14
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, én vagyok a picsogó nő aki azt írta, hogy 25 évesen gáz otthon lakni...

Nyilván magamra is értettem, rég nem lakom otthon.

2022. dec. 31. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!