Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Barátommal vagy a barátnőimmel...

Barátommal vagy a barátnőimmel szilveszterezzek?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz dönteni. Barátom kettesben szeretne ünnepelni én meg szeretnék menni szórakozni tekintettel arra, hogy 19 éves vagyok és mindig otthon ültem szilveszterkor mert nem volt olyan társaságom akikkel tudtam volna szórakozni menni. Most végre lenne esélyem erre. Sajnos kivitelezhetetlen a közös ünneplés mert mindkettőnk barátiköre más korosztály. De ha most a barátaim választanám rossz társnak érezném magam. Mit tegyek?
2022. dec. 28. 23:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%

Na, meg a pénz miatt. Ezeknél csak az számít, pénz, ingatlan, autó. De a csávó is képzelem milyen agyi szinten van, ha nála jóval fiatalabb kislánnyal jön össze. Mert, hogy nem nő, az 100%. Kislány még, aki a szülein nyakán él/élősködik.

2022. dec. 30. 15:52
 22/22 anonim ***** válasza:
63%
19# A pali nem feltétlen otthon ülős attól hogy azt monda kettesbe akar lenni vele vagy mi.. Alapból ahogy írta más korosztály! Én vagyok mondjuk 30 éves a csajom meg 18-19...Lehet jó a kapcsolatunk...De társaságba már lehet szarul éreznem magam 30 éves fejjel a sok csipogó szinte tini közt... Itt a korkülönbség a lényeg...
2022. dec. 30. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!