Barátommal vagy a barátnőimmel szilveszterezzek?
Na, pont itt látszik, hogy a ti kapcsolatotoknak semmi értelme, hiszen mint te is írod, ő már "kinőtt" abból, amiből te még most nősz bele.
Más korosztály vagytok, már érdeklődési körrel, ő családalapító apakorban van, a te fenekeden még ott a tojáshéj.
Ez minden másban is ki fog ütközni az életben. Miért nem keresel veled kb. egykorút, aki hasonló dolgokra vágyik?
4-es válaszoló vagyok.
Látszik, hogy még gyerek vagy. A barátokat akarod választani életed szerelme helyett? Gondolom, anyagilag jól áll a csávó, különben nem lennél vele ennyi idősen. Biztos van már ingatlan és autó a tulajdonában. De gondolom, az jó neked, ha a seggedet viszi ide-oda. Nem tudod, hogy mi az a szerelem, ha tudnád, akkor nem lenne kérdés, hogy vele töltöd az óévet és az újévet vele kezded. Erről ennyit. Te csak a pénz miatt szereted, amúgy meg szarsz a fejére. De a műköröm jó, ha van, meg egyéb fiszem-f@szom!
Atya világ..Miért kell egyből ilyeneket feltételezni, hogy ő gazdag és pénzel engem? Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy ilyenkor mit lenne célszerű tenni..Erre már az anyagiknál tartunk, mintha bele látnál a pénztárcájába vagy engem ismernél. Elmondtad a véleményed, amit köszönök is, de nem kell túlzásba esni
"de még éjfél előtt haza kéne mennünk."
Talán pórázra vagytok még mindig kötve?? :P
Komolyan néhány válaszadó nagyon begyepesedett:D
Miért, aki 29 éves az már öreg, az már nem bulizhat vagy mi? Emlékszem gyerekkoromban a szüleim még 30as, sőt 40es éveikben is olyan bulikat csináltak barátokkal meg a családjaikkal, hogy irigylésreméltó volt.
Nem az a baj, ha valakinek nincs kedve, kérdező írja, hogy a párját nem érdekli, de nem minden 29-30 éves lesz otthonülő, karótnyelt ember.
Aki azt írta, hogy a kérdeő a barátokat akarja választani élete szerelme helyett...
1. Aki ennyire ledegradálja a baráti kapcsolatokat, annak feltételezhetően nincsenek/nem voltak soha rendes barátai. Akik ott vannak kapcsolat előtt, közben es ha úgy adódik (ne legyen így) után.
2. Ezt majd csak élete végén tudja meg, hogy a párja valóban élete szerelme.
3. Biztos vagyok benne, hogy meg lehet oldani, hogy itt is ott is.
4. Ha mégsem és ESETLEG a kérdező szórakozna az miért jelentené a kapcsolat végét? A szilveszter 1 éjszaka, az újév első napja semmivel sem másabb, mint a többi. Tehát ha a pasas otthon akar ülni, mint egy 70 éves (amivel nincs baj, ha olyan a habitusa), legyen, én a helyébe simán mondanám a másiknak, hogy menj drágám érezd jól magad. Elvégre 'élete szerelme' ennyit megtehet a élete szerelméért.
Amúgy csak annyit, hogy amikor a szüleim 30 év után váltak, a barátaik voltak akik akkor IS ott voltak. Szóval komoly barátságokat igenis érdemes ápolni;)
18: " akkor minek van a palival alapból..."
Minek na minek?? Hát a szex miatt. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!