Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Barátommal vagy a barátnőimmel...

Barátommal vagy a barátnőimmel szilveszterezzek?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz dönteni. Barátom kettesben szeretne ünnepelni én meg szeretnék menni szórakozni tekintettel arra, hogy 19 éves vagyok és mindig otthon ültem szilveszterkor mert nem volt olyan társaságom akikkel tudtam volna szórakozni menni. Most végre lenne esélyem erre. Sajnos kivitelezhetetlen a közös ünneplés mert mindkettőnk barátiköre más korosztály. De ha most a barátaim választanám rossz társnak érezném magam. Mit tegyek?
2022. dec. 28. 23:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Na, pont itt látszik, hogy a ti kapcsolatotoknak semmi értelme, hiszen mint te is írod, ő már "kinőtt" abból, amiből te még most nősz bele.

Más korosztály vagytok, már érdeklődési körrel, ő családalapító apakorban van, a te fenekeden még ott a tojáshéj.

Ez minden másban is ki fog ütközni az életben. Miért nem keresel veled kb. egykorút, aki hasonló dolgokra vágyik?

2022. dec. 29. 07:04
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Hát nekem ennyi időseb biztosan nem kellene egy 19 éves kislány, ráadásul még döntésképtelen is…
2022. dec. 29. 07:14
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

4-es válaszoló vagyok.

Látszik, hogy még gyerek vagy. A barátokat akarod választani életed szerelme helyett? Gondolom, anyagilag jól áll a csávó, különben nem lennél vele ennyi idősen. Biztos van már ingatlan és autó a tulajdonában. De gondolom, az jó neked, ha a seggedet viszi ide-oda. Nem tudod, hogy mi az a szerelem, ha tudnád, akkor nem lenne kérdés, hogy vele töltöd az óévet és az újévet vele kezded. Erről ennyit. Te csak a pénz miatt szereted, amúgy meg szarsz a fejére. De a műköröm jó, ha van, meg egyéb fiszem-f@szom!

2022. dec. 29. 10:02
 14/22 A kérdező kommentje:

Atya világ..Miért kell egyből ilyeneket feltételezni, hogy ő gazdag és pénzel engem? Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy ilyenkor mit lenne célszerű tenni..Erre már az anyagiknál tartunk, mintha bele látnál a pénztárcájába vagy engem ismernél. Elmondtad a véleményed, amit köszönök is, de nem kell túlzásba esni

2022. dec. 29. 12:42
 15/22 anonim ***** válasza:
28%
Én a barátnőimmel mennék nehogy megharagudjanak, kapcsolatból még életed során lesz egy csomó, de barátokat nehéz találni.
2022. dec. 30. 00:32
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

"de még éjfél előtt haza kéne mennünk."

Talán pórázra vagytok még mindig kötve?? :P

2022. dec. 30. 01:04
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
Nem bántásból de régebben azért szakítottunk a csajommal ő volt 18 én meg 26 mert ő még élni akart buli stb én meg már érettebben gondolkodtam... Fiatalon sok a korkülönbség másak az igények egy 20 meg egy 30 évesnél.. Idősebben már nem venni észre cirka 10évet mert 40éves pasinak 30 éves csaj nem nagy szám mert mind érettek felnőttek! Itt a korkülönbség a baj! Hogy nem vagytok egy korosztály és más a társaság...Ez idővel csak szarabb lesz ha már ezen kel gondolkodni kivel menjek ide oda...
2022. dec. 30. 10:49
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
15# látszik te is még pelyhes vagy.. Akkor ha így fogja fel hogy "hát kapcsolatom még bármikor lehet" akkor minek van a palival alapból...Amúgy hamis barátokat ugyanúgy lehet találni mint hamis kapcsolatot is..
2022. dec. 30. 10:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Komolyan néhány válaszadó nagyon begyepesedett:D

Miért, aki 29 éves az már öreg, az már nem bulizhat vagy mi? Emlékszem gyerekkoromban a szüleim még 30as, sőt 40es éveikben is olyan bulikat csináltak barátokkal meg a családjaikkal, hogy irigylésreméltó volt.

Nem az a baj, ha valakinek nincs kedve, kérdező írja, hogy a párját nem érdekli, de nem minden 29-30 éves lesz otthonülő, karótnyelt ember.

Aki azt írta, hogy a kérdeő a barátokat akarja választani élete szerelme helyett...

1. Aki ennyire ledegradálja a baráti kapcsolatokat, annak feltételezhetően nincsenek/nem voltak soha rendes barátai. Akik ott vannak kapcsolat előtt, közben es ha úgy adódik (ne legyen így) után.

2. Ezt majd csak élete végén tudja meg, hogy a párja valóban élete szerelme.

3. Biztos vagyok benne, hogy meg lehet oldani, hogy itt is ott is.

4. Ha mégsem és ESETLEG a kérdező szórakozna az miért jelentené a kapcsolat végét? A szilveszter 1 éjszaka, az újév első napja semmivel sem másabb, mint a többi. Tehát ha a pasas otthon akar ülni, mint egy 70 éves (amivel nincs baj, ha olyan a habitusa), legyen, én a helyébe simán mondanám a másiknak, hogy menj drágám érezd jól magad. Elvégre 'élete szerelme' ennyit megtehet a élete szerelméért.

Amúgy csak annyit, hogy amikor a szüleim 30 év után váltak, a barátaik voltak akik akkor IS ott voltak. Szóval komoly barátságokat igenis érdemes ápolni;)

2022. dec. 30. 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:

18: " akkor minek van a palival alapból..."

Minek na minek?? Hát a szex miatt. :P

2022. dec. 30. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!