A barátnőmmel vagy a barátaimmal szilveszterezzek?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nagyon kétfelé húz a szívem, mert nagyon szeretnék a barátnőmmel lenni viszont náluk ilyen gyerekek lesznek, meg kint a hidegben akarja tölteni az új évet és ezekre annyira nem vágyom, de senki mással nem lennék szívesebben mint vele. A barátaimmal meg buliznánk és ennyi. És őket sem akarom cserben hagyni, mert alapból azt mondtam hogy velül szilveszterezek, de csak az utolsó pillanatban találták ki, hogy lesz buli, és én már mondtam a baratnőmnek, hogy vele leszek, mert nem lesz semmi a barátokkal.2021. dec. 31. 10:52
1/13 anonim válasza:
Hívd el a barátnődet a szilveszteri buliba.
2/13 A kérdező kommentje:
Ő is meg van hívva, de nem akar jönni.
2021. dec. 31. 10:56
3/13 anonim válasza:
Így viszont az lenne a fair, hogy tartod magad az ígéretedhez.
4/13 A kérdező kommentje:
De hát az a baj hogy mindkettőjüknek megígértem, először a barátaimnak, mert úgy volt, hogy a barátnőm ellesz egyedül családiasan. De aztán úgy tűnt hogy nem jön össze barátokkal a szilveszteri buli és akkor mondtam barátnőmnek, hogy leszek vele, ha szeretné, és már mindketten nagyon beleéltük magunkat
2021. dec. 31. 11:02
5/13 anonim válasza:
Bent van a leírásban, hogy barátaidnak alapból azt mondtad, hogy alapból velük töltöd, a csajodnak meg azt mondtad, hogy vele... nem lett volna egyszerűbb barátnődet elhívni a haverjaidhoz és akkor nem ígérgettél volna kétfelé. a hazugság miatt lesz ebből sértődés, nem az őszinte cserbenhagyásból...
6/13 anonim válasza:
A barátaid variálnak összevissza, nem a barátnőd.
7/13 A kérdező kommentje:
5-ös ha nem érted a helyzetet inkább ne válaszolj
2021. dec. 31. 11:16
8/13 A kérdező kommentje:
Tegnap este jelentették be a barátaim hogy mégis lesz buli és számítanak rá, hogy ott leszek..
2021. dec. 31. 11:18
9/13 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy kedves kérdező, én egyértelműen a párommal lennék, hiszen ha szeretitek egymást és komolyan gondoljátok együtt,akkor később ő lesz számodra a legfontosabb ember,a gyermeked anyukája,a te lelkitârsad.A haverok meg haverok,fontos az is,de nekik is lesz pàjuk majd és később ők is röhögnek,hogy inkább a baràtnőjükkel lennének.Persze egyéni véleményem, mindenki más:)
26F
10/13 anonim válasza:
Röhögnek helyett ràjönnek, telo javította :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!