Barátnőmmel, Dec 30-tól, január 2-ig megyünk szilveszterezni Budapestre. Szlovákiában élünk, annyi lenne a kérdés, hogy mennyi pénzt érdemes vinni oda? 250k forintot gondoltam, a hotel árán kívül vinni, ennyi elég oda?
Kérdés, hogy mit akartok szilveszter éjjel csinálni, és milyen éttermekben esztek. Van-e reggeli a hotelben?
Ha a hotelben benne van a szilveszteri parti is akkor tuti elég lesz.
Ha viszont befizettek egy szilveszteri vacsorára valahol akkor kérdés mennyibe kerül a vacsora/party...
Igényektől függ.
Ha a hotel már ki van fizetve és az oda- illetve hazaút megoldott valamint nincsenek extrém igényeitek, akkor 250k-ból vígan ellesztek.
Barátnőm nem igényes, sosem akar puccos helyekre járni kajálni. Mekizni akar, vagy gyorskajásba enni. Nem csinál ilyenből ő gondot. a hotelben benne van a reggelink,viszont a buli nincs, azt valamerre keresni szeretnénk.
Köszi mindenkinek, jófejek vagytok.
Kérdés, hogy mire költenetek. Szerintem két szilveszteri buli belépő + fogyasztás bent és esetleg az éjszaka folyamán egy kajalas bele kell, hogy férjen 50 ezerbe. Úgy, hogy nem spóroltok.
A maradék gondolom kajára, közlekedésre menne.
Bőven belefèrtek, szerintem 100 ezer is sok lenne erre a pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!