Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A barátnőmmel vagy a barátaimm...

A barátnőmmel vagy a barátaimmal szilveszterezzek?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nagyon kétfelé húz a szívem, mert nagyon szeretnék a barátnőmmel lenni viszont náluk ilyen gyerekek lesznek, meg kint a hidegben akarja tölteni az új évet és ezekre annyira nem vágyom, de senki mással nem lennék szívesebben mint vele. A barátaimmal meg buliznánk és ennyi. És őket sem akarom cserben hagyni, mert alapból azt mondtam hogy velül szilveszterezek, de csak az utolsó pillanatban találták ki, hogy lesz buli, és én már mondtam a baratnőmnek, hogy vele leszek, mert nem lesz semmi a barátokkal.

2021. dec. 31. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

itt írtad

A barátaimmal meg buliznánk és ennyi. És őket sem akarom cserben hagyni, mert alapból azt mondtam hogy velül szilveszterezek,

2021. dec. 31. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Már miért hagynád cserben a barátaidat? Nélküled is nagyon jól el lesznek, nem lesznek bajban.

Azt mondták, hogy nem lesz buli, megmondod, hogy te már más programot pacsiztál le ennek tudatában, miért nem szóltak előbb.

Barátnőddel meg jól el leszel, és a szíved döntött.

2021. dec. 31. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vall jellemre, hogy kétfelé ígéred magad.

A magán szféra erősebb kell legyen, mint a haveri. Ha nincs így, akkor éretlen vagy egy komoly kapcsolatra. A haverokkal máskor is találkozhatsz.

De a barátnődet nem hagyod magára.

Ő kell legyen az első, mert az a notmális.

2021. dec. 31. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!