Barátommal vagy a barátnőimmel szilveszterezzek?
Másik probléma a bejárás lenne, nem hogy 1-ig nem tudnánk maradni, de még éjfél előtt haza kéne mennünk.
De amúgy 30 fölötti barátai vannak és nem hiszem, hogy 19-20 éves lányok társasága érdekelné őket
Nem lennék kidobva mert megérti, hogy én még szeretnék szórakozni, ő meg 29 évesen kinőtt ebből, de köszönjük a jó indulatod. Szimplán csak az én lelkiismeretemnek nem lenne jó nélküle tölteni a szilvesztert.
Persze, hogy nem szakító ok. Közöttünk sem jött fel ilyen, egyikőnk sem olyan önző, hogy ilyenekkel manipuláljuk a másikat, hogy ha ,,nem velem leszel szakítok". Na én azt tartom igazán gyerekesnek.
Barátomnak is mondtam, hogy tök bizonytalan vagyok emiatt, itt is lennék meg ott is..Meg is érti.Csak azért valahol mégsem esne jól neki szerintem, ami engem zavar.
Házibuli volt az első ötlet csak sajna az sem jött össze. Meg hát egy éve vagyunk együtt a barátommal és nem igen ismeri az én baráti köreim még. Majd talán jövőre kivitelezhetőbb lesz, de most ez a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!