Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Brutálisan a telefonom és...

Brutálisan a telefonom és szociális média rabja lettem?

Figyelt kérdés

Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen mélyre tudok sűllyedni. Kb 1-2 éve nézek focit, és világ életemben olyan voltam, ha valami érdekelt, abba nagyon beleástam magam, legyen az zenélés, edzés, rajzolás bármi.

Viszont a foci más. Sosem fociztam gyerekként, szóval nem nőttem fel foci szurkolóként.

Viszont ebből a mindenbe beleásom magam dologból az lett, hogy rengeteg focis oldalt kezdtem el követni instán, facebookon. Eleinte okés volt, mert egy jó sport, sok örömet okoz a nézése. De függője lettem. Nem is a meccsnézésnek, de folyamatosan statisztikákat böngészek, mutatókat.

Ami rosszabb, azok a bejegyzések kommentjei a poszzok alatt. Amennyi megkeseredett, szomorú életű, szánalmas ember van ott. Hihetetlen. Rasszizmus, irigység, alázás. Odáig sűllyedtem, hogy csináltam egy kamu profilt facebookon és kommentekre válaszolok, ha valaki rasszista vagy illetlen.

Annyira undorodom most magamtól. A legrosszabb az egészben, hogy folyamatosan a telefonomat bújom kommenteket vadászva, hogy miket lehet irogatni. Vagy csak simán belekötök, hogy nem szerintem xy jobb mint zq, mert ____.

Minden a tanulás és egyetem rovására megy. Le akarom törölni a szociális médiákat, mert brutális, hogy mennyire tönkreteszi az ember mentális egészségét.

Valaki tapasztalt már ilyet? Teljesen lesokkoltam magamon, undorodom is magamtól.

21/F

2022. dec. 18. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez van a gyakorival. Menekülj, amíg nem késő! Hihetetlenül be tudja szívni az embert.
2022. dec. 18. 22:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Régebben gyakori kérdések függő is voltam. Mindent kiírtam és már remegtem, hogy mikor kapok végre válaszokat
2022. dec. 18. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
80%
Én kommentelőként mindig véget nem érő vitákba keveredek. Utálom csinálni, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak vissza.
2022. dec. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!