Sok jó élményből kimarad az aki nem jár bulizni?
Akik évek óta heti/kétheti rendszerességgel járnak bulizni, társaságba nekik sok jó élményük lesz és ez lenne a normális fiatalon?
Én 24 éves vagyok de max 20 x voltam bulizni. Kimaradt emiatt a fiatal koromból sok jó élmény? Meg még barátnőm sem volt.
Emberfüggő.
Azt hiszem, az embereket egy spektrumon lehet elhelyezni, van olyan barátom, aki rühelli az ilyen helyeket, neki az a kikapcsolódás, ha kirándul, vagy horgászni megy, és egyedül van a természetben. Van olyan, aki akkor érzi, hogy él, ha minden héten bulizni jár, és még hétköznap is összefut esténként valakivel.
Vagyok én a spektrum közepén, aki mindkét fajta tevékenységet egyaránt élvezi. Szóval ja, nekem érvágás volt, mikor nem mehettem koncertekre, hiányzott az életemből, és sok jó élményt köszönhetek a bulizásnak. De ha holnap betiltanák a természetjárást, vagy a főzést, vagy a sportolást, az ugyanígy hiányozna.
De mondom, vannak, akiknek ez nem élmény, hanem inkább stresszfaktor. Ők nem élményekről maradnak le, ha nem buliznak, csak fölösleges stresszről.
Szerintem nem.. Ahogy hallgatom az élménybeszámolókat, nem sajnálom hogy kihagytam.
Pl erőszakos nyomulások, úgy lerészegedni hogy azt se tudta kinél ébredt reggel/ nem tudott felkelni a földről, négykézláb kúszott-mászott/ behugyozott /befosott /behugyozott otthon a spajzba mert azt hitte az a wc / lehugyozta az alvó testvérét mert azt hitte a wcbe nyitott be /stb
Engem az undor fog el az ilyen sztoriktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!