Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az idős emberek általában...

Az idős emberek általában miért olyan tudatlanok? Rossz szemmel nézik általában, amit a fiatalok csinálnak. (Pl:szex, cigi, buli, alkalmi drogfogyasztás NEM Rendszeres, akkor a hosszú haj , hosszú festett köröm, erős smink.)

Figyelt kérdés

2022. dec. 5. 12:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
6%

Tévedsz. Akik nem csinálják ezeket, azokat is rossz szemmel nézik.

Sőt, azokat el se viselik.

Az idősek nem százasok.

2022. dec. 6. 13:01
 22/27 valaki : ***** válasza:
100%

Szerintem sokszor álszentek :D Mármint tök vicces volt, mikor 15-16 éves koromban a mamám tolta, hogy el ne veszítsem a szüzességemet, mert ő is tisztességes lány volt, meg meglátott cigizni, és ő aztán sose tenne ilyet, mert ő tisztességes...

Na, amit ő maga mondott el 20 éves koromban, hogy ő haragszik az anyjára a mai napig is, mert nyitott ajtónál lehettek csak a papámmal, mikor még udvarlás volt meg jegyesek voltak, és amint kezdték volna a témát, anyuka radarral megérezte és ott termett, esélyük sem volt :D De benne lett volna. Akkor elmesélte, hogy csókolózott a papa előtt más pasikkal is a bálokban (korábban azt mondta, annyira erényes volt, hogy üdítőt fogadott csak el a fiúktól és az anyjával ment a bálba). Én őt kaptam rajta a cigin, utána szívtunk együtt is.

Amit nem ő mondott el, hogy fiatalasszonyként megcsalta a papámat, nem is egy emberrel :D

Szóval szerintem nincs új a nap alatt, csak ezt nem tolják a képünkbe mindennap.

2022. dec. 7. 20:34
 23/27 anonim ***** válasza:
Kezdenek szenilisek lenni,elfelejtik,hogy ők miket csináltak fiatal korukban...Tisztelet a kivételnek.
2022. dec. 10. 18:14
 24/27 anonim ***** válasza:
Az én nagymamám meg elmondja kb minden hónapban, hogy miért lakom a párommal albérletben, amikor a szüleimnél van szobám és munkaidőben nincsenek otthon, tehát lenne magánéletem (munkaidőben én sem vagyok otthon) Hát hogy a fa.szban lehet ezt nem érteni 😅 de azt hiszi ő az okos...
2022. dec. 10. 19:25
 25/27 A kérdező kommentje:
sajnállak kedves 24-es de sajna ilyenek ezek a mamák:D
2022. dec. 11. 07:37
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire gondolsz idősebb alatt.

Én 36 vagyok és baromira el vagyok a fiatalok mentalitásával. Sokan elfelejtik hogy ugyan azt csinálták anno mint a mai fiatalok.

Nem kell ezzel foglalkozni. :D Éljetek és élvezzétek a fiatalságot.

36/f

2022. dec. 13. 05:13
 27/27 anonim ***** válasza:
31%
Tudatlanok lennének amiatt, hogy elítélik a műkarmokat, a drogozást, meg az ilyesmi dolgokat? Tudatlan??
2022. dec. 23. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!