Az idős emberek általában miért olyan tudatlanok? Rossz szemmel nézik általában, amit a fiatalok csinálnak. (Pl:szex, cigi, buli, alkalmi drogfogyasztás NEM Rendszeres, akkor a hosszú haj , hosszú festett köröm, erős smink.)
Tévedsz. Akik nem csinálják ezeket, azokat is rossz szemmel nézik.
Sőt, azokat el se viselik.
Az idősek nem százasok.
Szerintem sokszor álszentek :D Mármint tök vicces volt, mikor 15-16 éves koromban a mamám tolta, hogy el ne veszítsem a szüzességemet, mert ő is tisztességes lány volt, meg meglátott cigizni, és ő aztán sose tenne ilyet, mert ő tisztességes...
Na, amit ő maga mondott el 20 éves koromban, hogy ő haragszik az anyjára a mai napig is, mert nyitott ajtónál lehettek csak a papámmal, mikor még udvarlás volt meg jegyesek voltak, és amint kezdték volna a témát, anyuka radarral megérezte és ott termett, esélyük sem volt :D De benne lett volna. Akkor elmesélte, hogy csókolózott a papa előtt más pasikkal is a bálokban (korábban azt mondta, annyira erényes volt, hogy üdítőt fogadott csak el a fiúktól és az anyjával ment a bálba). Én őt kaptam rajta a cigin, utána szívtunk együtt is.
Amit nem ő mondott el, hogy fiatalasszonyként megcsalta a papámat, nem is egy emberrel :D
Szóval szerintem nincs új a nap alatt, csak ezt nem tolják a képünkbe mindennap.
Nem tudom mire gondolsz idősebb alatt.
Én 36 vagyok és baromira el vagyok a fiatalok mentalitásával. Sokan elfelejtik hogy ugyan azt csinálták anno mint a mai fiatalok.
Nem kell ezzel foglalkozni. :D Éljetek és élvezzétek a fiatalságot.
36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!