Az idős emberek általában miért olyan tudatlanok? Rossz szemmel nézik általában, amit a fiatalok csinálnak. (Pl:szex, cigi, buli, alkalmi drogfogyasztás NEM Rendszeres, akkor a hosszú haj , hosszú festett köröm, erős smink.)
Ezek nem nagyon normális dolgok..
Nő vagyok de az erős smink, hosszú körmök és miniszoknya szerintem is tulzás..
Visszamaradottak az öregek, nincs ezzel baj.. nem értik, nem ilyen volt az ő világuk, valószínű mi öregkorunkban már elfogadóbbak leszünk.. náluk valahogy megállt a kor.
Tudod, talán nem csak szenilis vénembernek kell nézni őket, hanem azt is látni kell, nagy élettapasztalatuk van, talán olykor-olykor bölcsek is, és azért az intelmeiket nem véletlenül fogalmazzák meg.
Nyilván egy egészen más világképhez vannak szokva, de több évtizeden át látva a dolgokat pontosan érzékelik a trendet, hogy "hová tart a világ".
Amit a kis tinik namajdénmegmondom, merténvagyokavalaki nagy mellénnyel szájkaratéznak, addig a legtöbb esetben az ő szemléletükben ezek a dolgok visszatetszők...
Remélem, kb érthető
Igen sajnos a legtöbben ilyenek és engem is zavar. Amikor nővérem terhes lett, még nem voltak a férjével összeházasodva. Ezt amikor megtudta barátnőm nagymamája, nagyon kikelt magából, hogy ez mennyire nem normális, hogy zabigyereket hoztak össze. Felszálltam a villamosra és leültem egy idős nénivel szemben, aki nagyon megvetően nézett rám. Valószínűleg azért, mert élénk pink rúzs volt rajtam. Aztán felszállt egy miniszoknyás lány és őt is megvetette. Metrón csúnyán beszélt egy fiatal srác és egy másik néni rettenetesen gonoszan nézett rá.
Azért van egyébként, mert az ő idejükben még nem volt akkora az információ áramlás. Csak azt tudták, hogy az ismerőseik hogy élnek. Mi már tudjuk, hogy mindenki máshogy, mindenki másmilyen, máshol nő fel más szokásokkal és más dolgokat szeret. Ők meg nem tudnak Instázni, max híradót meg sorozatokat néznek a tv-ben, nem utaznak külföldre, úgyhogy nehéz megismerniük egy másik világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!