Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Minden Aldis kaja meg ital...

Minden Aldis kaja meg ital miért sokkal finomabb mint a többi boltban kaphatók?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 13:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem. Én aldiba két dolog miatt járok. Az egyik egy sonka ami csak ott kapható és a kedvencem, a másik pedig egy minőségi csökkentett zsírtartamú sajt, amit szintén nem láttam még sehol máshol.
2022. dec. 4. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
mert elfogult vagy, azért.
2022. dec. 4. 13:20
 3/13 qkker1 ***** válasza:
100%
Szeretem az Aldit is, de a múltkor sikerült olyan szafaládét vennem, hogy teljesen szétmállott melegítés után.
2022. dec. 4. 13:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az aldiba főleg egy bizonyos mirelit pizzáért járok, amiből mindig jól feltankolok, ha odamegyek.
2022. dec. 4. 13:29
 5/13 qkker1 ***** válasza:
100%
Van egy "töltött burgonyapárna" nevű fagyasztott cucc, ami máshol nincs, na az qrvq finom, amikor akciós tízesével veszem.
2022. dec. 4. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem minden jobb mint máshol. Ezt úgy mondom hogy nekem is az aldi a kedvencem. De futottam már bele olyan konzervbe ami baromi jól hangzott aztán alig bírtam megenni olyan sz r volt
2022. dec. 4. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha mindig ott szoktál vásárolni, az ő ízeiket szoktad meg és ezért érzed finomabbank, mint a többit.
2022. dec. 4. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem finomabb, nem jobb, viszont jobban figyelnek a minőségre.
2022. dec. 4. 14:29
 9/13 nemaRendőrség ***** válasza:
44%

Én pont azt tapasztalom hogy ott silányabbak a termékek.

A sajátmárkás dolgaiktól rosszul voltam mindig is, a rendes máshol is kapható termékeknek pedig más az állaga.

Pl májkrém nagyon gusztustalan valamiért

2022. dec. 4. 14:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked jobban ízlik, ennyi a titka. Nem igazán tudok se egyetérteni, se vitatkozni, mivel én eddig egyedül macskaeledelt vettem az Aldiban - egyszer - és a macskáim bár megették, nem éhségsztrájkolnak, hogy azóta se kapták azt a fajta kaját. Szóval valószínűleg neked az jön be, és kész.
2022. dec. 4. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!