Valamelyik hétvégén voltunk retro buliban ezt a mixet is lenyomta a dj, volt rá őrjöngés.
Pár fiatal állt csak értelmetlenül a tánctér szélén, hogy most erre mit csináljanak.Valahogy nem jött át nekik a zene üteme.
2022. nov. 12. 21:31
1/8 anonim válasza:
Mivel a diszkóba se biciklit, se vágódeszkát, se pedig horgászbotot nem szoktak bevinni, így szerintem se pumpálni, se szeletelni, se tekerni nem fog senki.
2022. nov. 12. 21:32
2/8 anonim válasza:
"Pár fiatal állt csak értelmetlenül a tánctér szélén, hogy most erre mit csináljanak.Valahogy nem jött át nekik a zene üteme."
talán mert nem az ő ízlésük ez a zene, el kell fogadni, nem mindenki ugyanazt a zenét szereti
2022. nov. 12. 22:10
3/8 anonim válasza:
Mondjuk aki nem szereti a diszkó zenét?
2022. nov. 12. 22:11
4/8 anonim válasza:
Bár hülyeséget írtam, aki nem szereti a diszkó zenét az nem diszkóba megy.
2022. nov. 12. 22:21
5/8 anonim válasza:
#4 Nem feltétlen, szerintem akik ott vannak olyan állapotban vannak hogy azt se tudják melyik bolygón vannak. A többség amúgy se a zene meg a tánc miatt megy diszkóba, hanem az ivás, a drogok meg a dugás miatt.
2022. nov. 12. 22:26
6/8 anonim válasza:
5.Hm, valószínűleg, én csak azért mentem házibuliba régen mert inni akartam, már nem szeretem az italt szóval nem megyek.
2022. nov. 12. 22:34
7/8 anonim válasza:
Izé, nekem pl. nem tetszett, le se bírtam játszani, csak beletekergettem.
Ha diszkóba mennék, attól függne, hogy táncolok-e erre, hogy volt-e aznap eki, vagy sem. Simán alkoholtól inkább én is a tánctér szélén várnám, hogy marad-e a társaságom, és menjek inkább haza, vagy megyünk egy jobb helyre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!