Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az aki ezt meghallaná...

Ki az aki ezt meghallaná diszkóban és nem kezdene el pumpálni, szeletelni,tekerni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=HQxq_-dWYsc

Valamelyik hétvégén voltunk retro buliban ezt a mixet is lenyomta a dj, volt rá őrjöngés.

Pár fiatal állt csak értelmetlenül a tánctér szélén, hogy most erre mit csináljanak.Valahogy nem jött át nekik a zene üteme.

2022. nov. 12. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mivel a diszkóba se biciklit, se vágódeszkát, se pedig horgászbotot nem szoktak bevinni, így szerintem se pumpálni, se szeletelni, se tekerni nem fog senki.
2022. nov. 12. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

"Pár fiatal állt csak értelmetlenül a tánctér szélén, hogy most erre mit csináljanak.Valahogy nem jött át nekik a zene üteme."

talán mert nem az ő ízlésük ez a zene, el kell fogadni, nem mindenki ugyanazt a zenét szereti

2022. nov. 12. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk aki nem szereti a diszkó zenét?
2022. nov. 12. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Bár hülyeséget írtam, aki nem szereti a diszkó zenét az nem diszkóba megy.
2022. nov. 12. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
#4 Nem feltétlen, szerintem akik ott vannak olyan állapotban vannak hogy azt se tudják melyik bolygón vannak. A többség amúgy se a zene meg a tánc miatt megy diszkóba, hanem az ivás, a drogok meg a dugás miatt.
2022. nov. 12. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5.Hm, valószínűleg, én csak azért mentem házibuliba régen mert inni akartam, már nem szeretem az italt szóval nem megyek.
2022. nov. 12. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Izé, nekem pl. nem tetszett, le se bírtam játszani, csak beletekergettem.

Ha diszkóba mennék, attól függne, hogy táncolok-e erre, hogy volt-e aznap eki, vagy sem. Simán alkoholtól inkább én is a tánctér szélén várnám, hogy marad-e a társaságom, és menjek inkább haza, vagy megyünk egy jobb helyre.

2022. nov. 13. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Diszkóba járni amúgy is igénytelenség
2022. nov. 16. 07:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!