Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kezdtek el kedvesek...

Miért kezdtek el kedvesek lenni az emberek?

Figyelt kérdés
Mostanság sokat szoktam utazni és megfigyeltem, hogy az emberek nagyon barátságosan viszonyulnak hozzám. Mosolyognak rám, segítőkészek, szóba elegyednek velem, udvariasak. Természetesen nem mindenki, de annyiszor fordult már elő az utóbbi időben, hogy elgondolkodtam, hogy mi lehet ennek az oka, hiszen ezelőtt nagyítóval kellett keresni az ilyeneket.

2022. nov. 12. 20:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Mert a való világ ilyen, sokkal nyitottabb mint mondjuk ez az oldal. Alapvetően amíg nem kezdesz el célirányosan konfrontálódni addig mások is normálisak.
2022. nov. 12. 20:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezelőtt sem voltam egy dúvad és nem tapasztaltam ennyi kedves reakciót.
2022. nov. 12. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szimpatikusnak tűnsz nekik biztos. De alapvetően attól függően hogy hol utazol, vannak olyan helyek ahol tényleg kedvesek az emberek, bár én ezt elég kevésszer tapasztaltam még, örülj neki szerintem.
2022. nov. 12. 20:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök neki, mert mindig feldobják a napomat. :)
2022. nov. 12. 20:29
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Amit kisugárzol, azt kapod vissza.

Lehet, hogy elégedett vagy. Elégedett emberek boldogabbak. Az is lehet, hogy csak a jót figyeled és látod meg egy emberben.

Ilyen pozitív emberből kellene sok

2022. nov. 12. 20:59
 6/13 Noren1989 ***** válasza:
68%
Ha nő vagy,tudod a választ 😉
2022. nov. 12. 21:24
 7/13 A kérdező kommentje:
Inkább lánynak mondanám, fiatal felnőtt lány. De nem ilyen fekete vagy fehér a helyzet, mert az idős néniktől a negyvenes férfiig volt már minden.
2022. nov. 12. 21:26
 8/13 Noren1989 ***** válasza:
81%

Előtte milyen volt a helyzet?

Vàltozott valami ezidő alatt?

2022. nov. 12. 21:31
 9/13 A kérdező kommentje:

Velem vagy bennem nem hiszem. Vagyis de, folyamatosan változunk, csak lehet nem veszem észre úgy magamon, szóval ez fogós kérdés.

Ezelőtt mindenki magával volt elfoglalva. Vagy az ablakon bambultak vagy a telefonjukat nyomkodták stb. Például a minap történt, hogy felszálltam a villamosra és egy középkorú jól szituált hölgy egyből rám mosolygott. Annyira jól esett.

2022. nov. 12. 21:37
 10/13 A kérdező kommentje:

Itt válaszolok a privire, hátha másnak is segítség lehet válaszolni:

Eddig is észre vettem, ha valaki kedvesebb, mint az átlag, de akkor az valahogy nem az irányomba történt ilyen direkt módon. Ráadásul nem is ilyen gyakran.

2022. nov. 12. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!