Milyen gyakran kedvesek és előzékenyek veletek mások, esetleg rátok szoktak mosolyogni?
Figyelt kérdés
Illetve az is érdekelne még, hogy mikből szoktátok érezni, ha valaki szimpatizál veletek?2022. szept. 19. 15:56
1/7 anonim válasza:
Olyan országban élek, ahol alap az előzékenység, mosolygás, random pár mondatos beszélgetés a melletted állóval, szóval elég gyakori. Sosem gondolok bele többet, mint alap udvariasság.
2/7 anonim válasza:
Kedves első, melyik ország az?
3/7 anonim válasza:
Írország. Sok probléma van az országban, de az emberek túlnyomórészt nagyon kedvesek és becsületesek.
5/7 A kérdező kommentje:
Volt szerencsém nekem is tapasztalni, hogy Nyugat-Európában kicsit másabb a helyzet, mint itthon. Viszont engem kifejezetten a magyarországi tapasztalatok érdekelnek, hogy történt-e bármiféle fejlődés e tekintetben.
2022. szept. 19. 19:45
6/7 anonim válasza:
Néha kedvesek, a mosoly ritka.
7/7 anonim válasza:
Néha előfordul, hogy megfogják/tartják nekem az ajtót nemtől függetlenül, néha a férfiak/fiúk előre engednek a buszon. A mosoly idegenektől nem túl gyakori. Más most nem jutott eszembe, pedig lehet, hogy volt.
A szimpatizálást pedig akkor érzem, ha a másik fél keresi a tekintetem, odafigyel rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!