Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen gyakran kedvesek és...

Milyen gyakran kedvesek és előzékenyek veletek mások, esetleg rátok szoktak mosolyogni?

Figyelt kérdés
Illetve az is érdekelne még, hogy mikből szoktátok érezni, ha valaki szimpatizál veletek?

2022. szept. 19. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan országban élek, ahol alap az előzékenység, mosolygás, random pár mondatos beszélgetés a melletted állóval, szóval elég gyakori. Sosem gondolok bele többet, mint alap udvariasság.
2022. szept. 19. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első, melyik ország az?
2022. szept. 19. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Írország. Sok probléma van az országban, de az emberek túlnyomórészt nagyon kedvesek és becsületesek.
2022. szept. 19. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szinte soha.
2022. szept. 19. 18:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt szerencsém nekem is tapasztalni, hogy Nyugat-Európában kicsit másabb a helyzet, mint itthon. Viszont engem kifejezetten a magyarországi tapasztalatok érdekelnek, hogy történt-e bármiféle fejlődés e tekintetben.
2022. szept. 19. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Néha kedvesek, a mosoly ritka.
2022. szept. 19. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Néha előfordul, hogy megfogják/tartják nekem az ajtót nemtől függetlenül, néha a férfiak/fiúk előre engednek a buszon. A mosoly idegenektől nem túl gyakori. Más most nem jutott eszembe, pedig lehet, hogy volt.

A szimpatizálást pedig akkor érzem, ha a másik fél keresi a tekintetem, odafigyel rám.

2022. szept. 19. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!