Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatal férfiak közt a "MEGVERL...

Fiatal férfiak közt a "MEGVERLEK MERT HOZZÁSZÓLTÁL CSAJOMHOZ" még szokás?

Figyelt kérdés

Én 43 éves vagyok, de amikor 21 voltam, emlékszem akkor még kaptunk olyan fenyegetéseket, hogy meg leszünk verve, mert pl. valaki látta hogy én beszélgettem valaki másnak a csajával.

Tehát nem arról volt szó hogy más csajának megfogtam a fenekét, vagy szándékosan el rámentem a csajra, hanem csak annyi hogy suli után hozzászóltál egy nőhöz aki osztálytársad akinek volt párja és ezért simán megfenyegettek veréssel.

Buliban meg simán volt, hogy tényleg meg is vertek embereket ugyanilyen okból, mert ismerkedtél volna, de a csajra nem volt ráírva hogy pasim van.

Mostanában hogy van ez a dolog?

2022. nov. 7. 15:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek alapvetően önbizalomhiányos, kisebbségi és egyéb komplexusoktól szenvedő példányok. Egyfelől nem bízik a partnerében, de legfőképpen önmagában. Önértékelési problémával küzd az, aki nem hiszi el magáról, hogy a partnere ki fog mellette tartani, hanem állandóan, görcsösen a helyzetre ráfüggve kell bizonygatnia a saját szerepét, helyzetét.

Ezeken annyira át lehet látni és mihelyst átlátsz rajtuk a szánakozás és a kiröhögésük között fogsz lenni te is velük kapcsolatban.

2022. nov. 8. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hihetetlen, mennyi neveletlen, tanulatlan tuskó bunkó van itt vidéken. (Nógrád megye)"

-Hidd el, én ugyan ezt tapasztalom, csak én a 'vidékről' jöttem fel a pesti 'nagy'világba, fújja is a szél az utcán a hegynyi szemetet, omladozik minden, házak tövébe hugyoznak, aluljárók hajléktalanszállók... lehet a 'vidék' ebben le van maradva, de én nem bánom, szerintem menj vissza és ne rontsd a 'vidéki' 'Levegőt', mert ugye ott még van, nem mint ahonnan te származol, aztán poénra veszitek mikor egy 'vidéki' állandóan köhög a városotokban.

2022. nov. 8. 11:06
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

"Nem tudom, de nőként azonnal otthagynám az ilyen pasit. Nem trófea vagyok, és nem korlátozhatja, kivel beszélek. Ha zaklatnak, akkor védjen meg, ne a szabadságomban korlátozzon."

De képzeld el, egy kapcsolat erről szól, korlátokról, és egymásról, arról, hogy neked vele kell megelégednem, nem másfelé kacsintgatni, nem csodáloom, hogy még a leg jóindulatúbb férfi társam is rosszul érzi magát egy ilyen rongy viselkedése miatt.

2022. nov. 8. 11:08
 14/19 A kérdező kommentje:

# 13

de nem a másfelé kacsingatásról és flörtölésről van szó.

Hanem arról azt érthetetlen és tényleg beteges viselkedésről, hogy mondom osztálytársammal aki nőnemű suli után sétáltunk utcán és beszélgettünk (nem randiztunk) és csatlakozott neki egy barátnője, akinek van párja.

Majd ezt a párja haverja látta és nekem jött a fenyegetés hogy szét lesz verve a fejem mert ott sétáltam két lánnyal!!!

Szerinted ez nem beteges féltékenység kategória???

2022. nov. 8. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem a féltékenység kategória.

Velem is történt ilyen, van hogy egy lány még tesz is érte, hogy aki olyan az így megfenyegesse a másikat, mert akkor érzi magát nőnek, ha harcolnak érte. Bármit is jelentsen ez.

Mondjuk tény, hogy gátlástalanul képesek a palik 'rámenni' minden mozgó lényre, én hímneműként sem tudom megkülönböztetni, de nem is feladatom, aki megfogná a vállát, kezét, vagy túl közvetlen lenne azzal akivel vagyok, azt nem nézném jó szemmel. De az emberséges megnyílvánulás nem bírja el a 'megöllek'-féle dumákat. Nálam ha ilyen lenne, először párommal beszélném meg ha zavar, aztán ha az alapvető normákat nem tartaná valaki(pl nem marad egy párkapcsolatban élő nő kettesben más hímneművel), akkor jönne a kapcsolat redukálása, vagy komoly dolog esetén a megszakítása. Szerintem így fer.

A C féle emberek, meg a tanulatlanság esetén gyakori az ilyen, de könnyebb az élet, ha az ember betudja annak, hogy túl buta, másképp kifejezni magát.

2022. nov. 8. 11:49
 16/19 anonim ***** válasza:
13-as: Kioktatott egy ember, aki rongynak nevez másokat. Ez a nap is eljött.
2022. nov. 8. 19:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Amúgy a te kapcsolataid lehet, hogy erről szólnak (kétlem, hogy eg yis lenne), a normális emberekéi nem. Az enyémek sem. És nem is arra válaszoltál, amit mondtam. Ha a csaj tényleg megcsalna valakit, a pasi saját viselkedése akkor is a pasi felelőssége. Attól hogy valaki szar alak, a másiknak nem kell. Ha egy férfi trófeakétn véádi a barátnőjét, trgyként kezeli. Ennyi. Ne verekedjen már érte. És nehogy már megcsalás legyen meg flörtölés, hogy egy idegen férfi hozzászólt a nőhöz. Esetleg a nő akarata ellenére. Meg ha úgy is, akkor is.
2022. nov. 8. 19:36
 18/19 anonim ***** válasza:
az a jelenség tényleg létezik amúgy hogy van aki elvárja hogy versengjenek érte, ez egy jó válasz és hallottam már másoktól is, csak abba nem gondoltam hogy ez kb. egyenlő legyen azzal hogy összeugrasztja a hímeket maga körül, ez kicsit kiábrándító lenne valakiben, hagynám is a francba
2022. nov. 8. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

11.

Vagy csak szimplán egy idióta, túl nagy birtoklási vággyal.

Azok közt a "bitonyos népcsoportok" közt szoktak ilyenek lenni, de ott is csak az alja.

2022. nov. 10. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!