Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan fél éve együtt vagyunk, egyre több cuccom van nála. Mennyi idõ után szokás egy fiókot/polcot adni?
Családja folyton kérdi, hogy összeköltöztünk e már. Én még otthon lakom, neki viszont ez a saját lakàsa és rengeteget vagyok nála, szinte mindig.
26N, 30F
Elmondom en, hogy csinaltam (eljott ertem es mentunk hozza):
- Szivem, latod ezt a ket borondnyi cuccot? Ezeknek csinalj helyet a szekrenyedben, mert eleg kellemetlen lesz kerulgetni.
Ertett a szobol.
Szerintem nem kell célozgatni. Egyszer ülj le vele beszélgetni, hogy neki mik a tervei, ő mikor latja elérkezettnek az időt az összeköltözésre, mit jelent számára. Közben persze elmondod te is.
Nem mindenki akar összeköltözni mindenkivel. Nekem is egy komoly lépcsőfok. Azt jelenti, hogy az illetővel egy életre tudnék tervezni, és ha a főpróba jól sikerült, akkor házasság lesz belőle. Nem kapkodtam el.
Köszi a válaszokat!
Szóba fogom hozni a dolgot
Kérdés, mamlasz vagy direkt nem csinált még helyet neked...
Én akkor szoktam egy fiókot adni, mikor egynél több estét tölt nálam folyamatosan.
Erről a kérdésről a Szex és New York jutott eszembe...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!