Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen hűvösebb időben első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hűvösebb időben első randit hogy szokás megoldani, ha más városból vagyunk? És az éjszakát?

Figyelt kérdés

Még nem igazán találkoztam messzebbi városból való férfival.

Egész nap kint lenni hideg van, egész nap étteremben/cukrászdában stb.lenni sem éppen normális. De magamhoz semmiképp sem hívnám. Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni együtt? Elmentek mondjuk a Csodák palotájába meg ilyenek? :D Van valami jobb ötletetek, ahol egymásra lehet figyelni, nem pedig másra kell figyelni? És ha két napra jönne, ti hogy oldanátok meg az éjszakát? Első randi, második találkozás összesen. Fizessek neki a közelben szállást? Kérjek meg valakit? Aludhasson nálam a másik szobában? Ez nem venné jól ki magát. De egyik ötlet rosszabb mint a másik szerintem. Ti hogy oldanátok meg?

2019. okt. 7. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Szálloda.
2019. okt. 7. 22:15
 2/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
74%
Kicsit hidegebb az idő és mindenki pánikol, meg mindenkinek összeomlanak a tervei. Mi van veletek, emberek? Öltözzetek már fel, ha ennyire szenvedtek.
2019. okt. 7. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez nálunk is zicceres. De szerencsére két fanatikus természetjáró vagyunk,így beöltözve sétáltunk egy csomót. Éjszakára foglaltam szállást. Nem aludtunk együtt.
2019. okt. 7. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Nehogy mar te gondolkodjál ezen nő létedre.

Oldja meg ahogy tudja. Ha ez neki problema akkor nem életképes.

Ha a te lakásodba hívod abból vagy dugás lesz vagy sértődés vagy nemi erőszak.

2019. okt. 7. 22:33
 5/13 A kérdező kommentje:

#3 köszi, ez jó ötlet.

#4 szeretném én "megoldani", ha már ennyit utazik, hogy együtt lehessünk. Szeretnék jó "vendéglátó" lenni, nem ilyen oldd meg magad féle.

2019. okt. 7. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Mekkora távolságból jön, hogy két napban gondolkodtok?

Én azt mondanám, ha nem muszáj, ne aludjon ott. Pont azért, mert (ahogyan te is írtad) erre nincs igazán jó megoldás. Ha meg olyan messziről jön, akkor meg fölvetődik a kérdés, mi értelme olyan messzire lakó emberrel kapcsolatba bonyolódni?

Közös program.

Nos, szerintem a délelőtt közepén érkezzen (mondjuk 10-11 óra körül) és délután 3-4 körül induljon haza. Legyen először séta kb. délig. Akkorra pont jólesik leülni és melegben leülni. Ebédelni úgyis kell valahol. Üljetek be egy olyan helyre, ahol jól lehet beszélgetni. Másfél óra könnyen elszalad ilyenkor. Utána megint sétálhattok kint, aztán mire újból sok lenne a kintlét, addigra el is köszöntök egymástól.

Szerintem ez az időbeosztás nemhogy ilyen időben, de 0 fok körül is megfelelő. A kint töltött időt kétfelé osztjátok, és közte lesz melegben eltöltött idő (ráadásul az étel is melegít, de egy pohár bort is ihattok hozzá). Így agyon se fáztok (nemhogy most, de 0 fokban sem), meg se unjátok egymást.

Aztán igyekezzetek megismerni egymást még a tél beállta előtt :-), és (ha meglesz a bizalom) akkor nemsokára már lehet a lakásodra fölmenni (ill. ha te mész hozzá, akkor őhozzá fölmenni). Először nyilván napközben, aztán egyszer csak már ott is alhat (ill. te őnála).

A lényeg a fokozatosság. Első 2-3 randin tökéletesen elég az a forgatókönyv, amit írtam. Természetesen, ha mindketten úgy akarjátok, lehet beltéri programot is csinálni, nem muszáj csupán sétálgatni.

2019. okt. 7. 22:55
 7/13 A kérdező kommentje:

Goldmund köszi, nagyon jókat írtál!

Jó, nem olyan nagy távolság, kb. 2 és fél órás út oda, 2 és fél vissza. A két nappal kapcsolatban igazad van. Hogy megérné-e így kapcsolatba bonyolódni? Nem arról van szó, hogy "megéri-e". Mi van, ha a másik feled, akit odafent is neked szántak, akire egész életedben vártál, pont nem a te városodban él? Életem legjobb történése, hogy megismertem ezt az embert, alakuljon akárhogyan is. Sokakkal randiztam, de a legtöbbeknél előre tudtam a magam részéről, hogy nem lesz belőle semmi. Vele kapcsolatban annyira, de annyira máshogy érzek. Sajnálom, hogy nem egy helyen lakunk, viszont örülök, hogy lehetőségem volt megismerni őt.

Nagyon jó ötletet írtál amúgy, köszi!

2019. okt. 7. 23:22
 8/13 anonim ***** válasza:
52%

A konkrét lakhelyektől függ.

Lehet találkozni félúton egy órás időtávra. Mért kéne egész napra?

Ha éjszakát is együtt akarsz tölteni, akkor meg mért nem akarjátok otthon megoldani? Én sokkal több embert engedek be az otthonomba, mint a testembe, tehát az üreshalmaz, hogy szeretkezni akarok vele, de haza nem vinném, vendégül nem látnám.

2019. okt. 8. 05:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Pécs, Budapest. Két szép város és környék, miért is ne valamelyikünk városban találkoznánk? Ez hülyeség szerintem.

És nem, nem szeretnék semmiféle éjszakát vele tölteni, ha elolvasod a leírást, erre rájössz. Két (másfél) napot gondoltunk együtt tölteni, de lehet, hogy tényleg egy nap lesz belőle.

2019. okt. 8. 06:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Én biztos félúton találkoznék.
2019. okt. 8. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!