Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen hűvösebb időben első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hűvösebb időben első randit hogy szokás megoldani, ha más városból vagyunk? És az éjszakát?

Figyelt kérdés

Még nem igazán találkoztam messzebbi városból való férfival.

Egész nap kint lenni hideg van, egész nap étteremben/cukrászdában stb.lenni sem éppen normális. De magamhoz semmiképp sem hívnám. Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni együtt? Elmentek mondjuk a Csodák palotájába meg ilyenek? :D Van valami jobb ötletetek, ahol egymásra lehet figyelni, nem pedig másra kell figyelni? És ha két napra jönne, ti hogy oldanátok meg az éjszakát? Első randi, második találkozás összesen. Fizessek neki a közelben szállást? Kérjek meg valakit? Aludhasson nálam a másik szobában? Ez nem venné jól ki magát. De egyik ötlet rosszabb mint a másik szerintem. Ti hogy oldanátok meg?

2019. okt. 7. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, miért van lepontozva az, aki szerint fizesse ki a saját szállását...nő vagy az isten szerelemére...ez már most szép kezdet...ha pasi létére annyi nincs benne, hogy ezt megtegye, el si felejteném...
2019. okt. 8. 10:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról, hogy nincs benne annyi. Én szeretnék ezzel kedveskedni neki. Jobb anyagi helyzetben is vagyok, mint ő. Ő már elkölt kb. 15-20.000 Ft-ot benzinre, hogy eljöjjön hozzám. Szerintem ez a legkevesebb tőlem. Nem így gondoljátok?
2019. okt. 8. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Ez az út odavissza nem 15-20 000 Ft akkor sem, ha saját autóval jön, hanem kb. a fele-harmada, de jöhet vonattal vagy telekocsival is, akkor olcsóbb.

Aztán meg amit csinálsz, olyan anyai gesztus, nem ad szerelmi jelleget a viszonynak. Könnyen torkollhat szerepzavarba.

2019. okt. 8. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!