Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randi után szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randi után szokás feltenni a kérdést ha együtt vagyunk? 24L

Figyelt kérdés

2 hete randizom egy pasival. Az első héten minden nap találkoztunk, a második héten csak 3-szor a zsúfolt program miatt.

Majdnem egész nap beszélünk a messengeren, van bennünk sok közös dolog.

Az első csók a harmadik randin volt.

2022. jan. 15. 00:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Milyen kérdést?
2022. jan. 15. 00:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha együtt vagyunk vagy nem
2022. jan. 15. 00:32
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Biztos 24 vagy?
2022. jan. 15. 00:38
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
Eddig hány kapcsolatod volt? Honnét ismerted meg a srácot?
2022. jan. 15. 01:09
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Amikor akarod. Én az első randi után megkérdeztem anno az azóta már férjemet. Nem láttam értelmét az időhúzásnak, bizonytalanságnak. Azonnal igent mondott, hogy igen, szeretne kapcsolatot, és egy pár vagyunk ha én is szeretném.

Sajnos sokszor nem egyértelmű ez a dolog.

Az egyik barátnőm meg a pasi akivel találkozgatott 1 évig, sose mondták ezt ki így konkrétan, hogy együtt vannak, alány gondolta úgy, hogy ez egyértelmű, a pasi nem. és bizony a pasi dugott másokkal is. Mikor kiderült, azzal védekezett, hogy sose beszélték meg, hogy kizárólagosan kapcsolatban lennének.

2022. jan. 15. 01:20
 6/14 anonim ***** válasza:
22%

Az nem sorszámozás kérdése, nem lehet beprogramozni, hogy milyen élethelyzetek adódnak, milyen tempóban halad egymás megismerése. Nekem hónapokig udvarolt az egyik kedves exem, mire ténylegesen közelebb kerültünk egymáshoz. Gyönyörű volt az az út, mire “megérkeztünk” egymáshoz. Anélkül nem ért volna a beteljesülés fabatkás sem.

Czeizelnek volt egy sorozata, felvilágisítás nagyobb kamaszoknak.

Olyasmi példát hozott az ismerkedés, tapintatos, szép útjára és a megérkezésre, hogy- Csodálatos, ragyogó étteremben gyetyafényes asztal, szépen megterítve, aperitif, előétel, ahhoz való ital, aranyló leves, aztán a főétel, hozzá való itallal, desszert, kávé, majd megkoronázza a pezsgő.

A másik, amikor első alkalommal, néhány óra andalgás, beszélgetést még aznap vagy egy-két találkozó után azonnal szex követ, az olyan, mintha a fent felsoroltakat egy lavorba öntve tálalnák fel önmaguknak -a moslékot. És igaza volt.

Mert két személyiség, két lélek, két szellem az ismerkedésének, egymásba kapcsolódásának a gyönyörűsége maradt ki.

2022. jan. 15. 01:38
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

7-es vagyok

Nos, a kérdés lényegi része, hogy meg kell-e beszélni, hogy összetartozunk-e, tartós, komoly kapcsolat felé haladunk, vagy csak jól elvagyunk egy laza kapcsolatban, az szintén árnyaltabb szituáció felismerésén múlik.

Mert ha ajtósól ront be az embert, könnyen kulcsra zárva találja legközelebb.

A másik vonzó. Többszöri találkozás kellemes élményt nyújt. És egyszer csak fontossá válik. ( Vagy nem.)

Ehhez viszont kell egy kis szünet, egy kis eltávolodás, hogy lássa az ember a helyét ebben a kezdődő kapcsolatban, és a másiknak a helyét a saját szférájában.

Akkor derül ki, hogy hiányzik-e, hogy hajt-e hozzá a belső késztetés, a kíváncsiság izgalma, higy még többet akarok róla tudni, még több közös élményen keresztül árnyaltabban megismerjem.

Tehát, idővel megkérdezném, kedvesen, nem “falhoz állítva”... - Elgondolkodtam, hogy mennyire fontos neked, hogy találkozzunk. Fontos vagyok-e a számodra. ...

Ehhez intim pillanat kell.

De az az igazság, hogy a női megérzés sokszor mindent visz. Vagyis a másik metakommunikációjának a tudat alatti felfogása, értelmezése.

A néhány találkozás után kialakuló lángoló szerelem nagyon ritka, gyakran hamar ellobban.

2022. jan. 15. 01:54
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Nekem először egyértelműnek tűnt, hogy együtt vagyok valakivel, ha már volt csók, meg egész nap beszélünk (minden intim dologról is), meg szervezzük, hogy mikor találkozhatunk legközelebb, leghamarabb. Aztán mikor kiderült, hogy csók, beszélgetés, egymásra vágyakozás mellett még elment randizni egy sráccal (csak mert már azt korábban megbeszélte) csodálkozott, hogy rosszul esett és belerondított a mesés összejövetelünk összképébe...

Etután következő barátnőmnél ugyanúgy éjjel nappal beszéltünk,a második randin volt csók, és utána még itthonról üzenetben kipuhatolóztam, hogy "beírhatom akkor ezt a dátumot a naptáramba, mint életem legszebb napja?", nem teljesen direktbe, de egyértelműen "kifaggattam" ő mit gondol. Először kicsit furcsállta, de utólag tök logikusnak tartotta és nem úgy ünnepeljük az évfordulónkat, hogy ráböktünk egy napra hónapokkal később, hanem kezdettől fogva tudtuk.

Szerintem nem gáz rákerdezni szépen megfogalmazva :)

2022. jan. 15. 07:00
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Azért értetlenkedünk itt tök jogosan, mert nem olyan szót hasznàl a kérdező, amilyet kellene adott kontextusban, ès ezért megváltozik az egèsz mondat értelme.

Nem “feltenni a kérdést, ha együtt vagyunk vagy nem”, hanem “feltenni a kérdést, hogy együtt vagyunk vagy nem”.

Tanulj meg írni, akkor nem értjük félre!

A megfogalmazàsod alapján azt lehetett hinni, hogy fel akarsz tenni egy kérdést neki, de nem tudod, hogy akkor tedd-e fel, ha épp együtt vagytok, vagy ha nem.

2022. jan. 15. 07:02
 10/14 anonim ***** válasza:
9%

Két hét alatt tíz randi, meg egész nap írogattok. Mikor dolgoztok amúgy ha ennyire egymáson vagytok?

Más: minek kéne ezt megkérdezni? Mi van ha azt mondja hogy nem? Semmi! És ha azt mondja hogy igen? Akkor van valami? Változik valami? Nem.

Csak annyi, ha ezt nekiállsz feszegetni, elmenekül a pic,sába.

2022. jan. 15. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!