Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randi után szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randi után szokás feltenni a kérdést ha együtt vagyunk? 24L

Figyelt kérdés

2 hete randizom egy pasival. Az első héten minden nap találkoztunk, a második héten csak 3-szor a zsúfolt program miatt.

Majdnem egész nap beszélünk a messengeren, van bennünk sok közös dolog.

Az első csók a harmadik randin volt.

2022. jan. 15. 00:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

10: Mondjuk ha a másik nem akar komoly kapcsolatot, melletted másokkal is együtt van, neked monogám kapcsolat fekszik, akkor keresel tovább.

Kérdező: Szerintem nincs olyan, hogy szokás. Ami érdekel, kérdezd meg, hogyha nem működik köztetek a kommunikáció, a kapcsolat se fog.

2022. jan. 15. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Megcsókolod úgy,hogy az sem tudod,mi van?
2022. jan. 15. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Talán egyszer kérdezte meg tőlem egy srác a csók után, hogy együtt vagyunk e. Azon kívül csak úgy kezdtünk el viselkedni, mint akik járnak, majd valahogy pár nap vagy 1-2 hét után ahogy beszéltünk kiderült, hogy mindketten komolyan gondoljuk :) pl barátnőmként hivatkozott rám, vagy én rá barátomként, ilyesmi. De ez inkább akkor volt így, ha mindketten ilyen céllal kezdtünk el randizni (pl társkeresőről). De ha téged nem hagy nyugodni, kérdezz rá, hogy a barátnőjének számítasz e :)
2022. jan. 15. 11:40
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
9. Szerintem a kérdező erdélyi, és azért írja, hogy "ha" a "hogy ... -e" helyett.
2022. jan. 16. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!