Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket introvertáltakat...

Titeket introvertáltakat szoktak buliba zavargatni?

Figyelt kérdés
Introvertált vagyok, azt hiszem 3 házibuliban voltam, kettőn a testvéremmel olyan 15 éves koromban, meg egy szalagavatóval összekötött házibulin 18 évesen. Meg volt egy kevés közös ivás, amolyan "férfiass" összejövetel amin kitárgyaltuk az élet dolgait és lerészegedtünk, az utóbbi hiányzik néha. Bár már nem szeretem az alkoholt, nagy szó ha két sört megiszom. Valahogy a bulizás nem volt számomra sosem nagy élmény, úgy tudtam csak élvezni (meg csak azért is mentem) hogy istenes mennyiségű italt fogyasszak. Vicces hogy a szélső extravertált partiállatok fikázzák a gamer/kocka elvonulósokat és zavargatják hogy "mennyé bulizni" viszont fordítva nem nagyon láttam még. Én úgy vagyok vele hogy mindenki csinálja ami boldoggá teszi és ne szívja mások vérét, ha diszkózni akar hát menjen!
2022. nov. 6. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Csak a "címet" olvastam el. Válasz: Nem járok buliba.
2022. nov. 6. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem, tizenévesen csak azért ittam hogy elnyomja a negatív érzéseimet, már nem iszom.
2022. nov. 6. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már annyira introvertált vagyok, hogy nem is ismerek ilyen partiállatokat. Szerintem gamerkedni sokkal jobb, mint bulizni, életem legjobb időszaka volt. Lerészegedni utálok a másnaposságot meg még jobban, amikor buliztam, akkor is csak annyit ittam, hogy el tudjam viselni a közeget (többnyire :P)
2022. nov. 6. 23:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is gamingből vannak a legszebb emlékeim, a társsas eseményekre már algiha emlékszem.
2022. nov. 6. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
nem, anno pár osztálytársam mondta hogy "elviszlek bulizni, és majd jól berúgunk", természetesen sose mentem el, és nem is bánom
2022. nov. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!