Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is az utóbbi...

Szerintetek is az utóbbi években egyre inkább csak nő az idősek elleni utálat ?

Figyelt kérdés
Régen ha valaki szidta őket ritka volt meg azt is jól leoltották. De most már azt veszem észre hogy egyre többen még a 40-50 körüliek is utálják őket, és bár régen egy időseket szidó komment felháborodást váltott ki na már egy csomó lájkot és egyetértést. Amúgy van is oka.
2022. nov. 1. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Halál minden 50 év felettire!

52F

2022. nov. 1. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem utálom őket, inkább sajnálom. a mindent jobban tudóknak (érvek nélkül), bezzeg az én időmben' típusúaknak, a szándékosan lassúaknak meg a krv.a anyukájukat☺️
2022. nov. 1. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is kezd kicsit elegem lenni az idősebb generációból, pedig én sem vagyok már 20 éves.

Ahogy az utolsó is írta, rengeteg indokolatlanul beképzelt "igaza van mert idős vagyok" típusú ember él Magyarországon.

Folyton hallom, a fiatalok így buták, úgy neveletlenek, de nem látom, hogy az 50 felettiek bármiben is jobbak lennének a nagy pofán kívül.

2022. nov. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!