Nagyon utálom ezt a lányt, mit tegyek?
Sziasztok! Középiskolás lány vagyok és egy számomra elég bonyolult helyzet állt elő az életemben. Most jött hozzánk egy új osztály 9.évf.-ba és hozzájuk mentünk le gólyatáborba. Ott volt egy lány az új osztályból akinek az egész megjelenése, személyisége első látásra irigylésre méltó volt, jó alak, viszonylag szép arc, jó stílus, természetesen göndör szőke haj és utólag az instájáról kiderült, hogy mozgalmas, színes életet él, amit ugye ki ne kívánna magának. Nos én már régebb óta küzdök önbizalomhiánnyal, így mostanában a szocializálódás, párbeszédek fenntartása sem megy annyira, ami neki lazán sikerül (színészkedik kiskora óta). Az egyik feladatnál amikor a barátommal (aki az osztálytársam) külön csapatba kerültünk annyit láttam hogy a lány teljesen rámászott, tette neki a szépet, Ő meg “mivel kedves lánynak tűnt” beszélgetett vele ami nekem így kívülről elég rosszul esett. A lány már akkor mindenkivel jóban volt, minden fiúval flörtölgetett, akik ennek be is dőltek, nekünk lányoknak már a kezdetektől fogva unszimpatikus volt. Na de utána már egy másik lány barátjára is igen erősen rámászott, ami már sok mindenkinél kiverte a biztosítékot, szóval már sokaknak leesett milyen személyiség is ő valójában. Azóta az iskolába mini szoknyákban és pánt nélküli felsőkben jár (annak ellenére hogy katolikus gimnáziumról van szó) és egyre több ember ellenszenvét nyerte el, de én egyszerűen nem tudok elszakadni attól, hogy mennyire utálom. Biztosan az irigység is közre játszik bármennyire is undorító személyisége van, de nem tudom túltenni magam ezen, hogy egy kanál vízben meg tudnám fojtani. A saját osztályában is utálják, az osztályfőnöke sem szimpatizál vele, ő viszont a barátommal annál inkább, bár a barátom nem mutat iránta “érdeklődést”, kifejezetten nem szimpatizál vele amióta megtudta milyen ember valójában, de engem nagyon zavar hogy közeledik felé a lány. Összességében nem a barátom miatt “izgulok” mert tudom, hogy ő vele nem kezdene, de azt érzem hogy a lány utálata túlságosan leköt engem, amivel nem tudok mit kezdeni és csak magamat hátráltatom. Mit csináljak?
Előre is köszönöm a válaszokat<3
Az önbizalmat lassú, és nehéz fejleszteni.
Ennek a videónak a 2. felében elég jól benne van a lényeg.
https://www.youtube.com/watch?v=mg5BOZXPfbs
Talán érdemes belenézned ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!