Utálom a kémiát, akkor tegyek is le az orvosiról?
sürgősen!
de én is utálom egy részét annak amit tanulok, de a cél szentesíti az eszközt, ha eldöntöttem hogy mi akarok lenni,
Az, hogy utálod, az pontosan mit takar? Hogy akárhogy vesződsz vele, nem tudod megtanulni, nem érted, vagy egyszerűen csak nem érdekel, de ha komolyan nekiülsz, akkor azért meg tudod tanulni?
Előbbi esetben nem való neked az orvosi pálya, mert elég sok kémiát kell megtanulnod, míg eljutsz a diplomáig. Szerves kémia, orvosi biokémia, stb.
Utóbbi esetben döntened kell, hogy a diplomáért megéri-e a kémiával vesződnöd (választhatsz olyan szakirányokat, ahol nincs igazán hangsúly az ilyen jellegű tudáson, de a fentebb említett kémiai alapozó tárgyakat akkoris meg kell tanulnod), vagy inkább más szakmát választasz.
Ugyan már. Én is gyűlöltem a kémiát, mégis ötödéves vagyok. Van egy év orvosi kémia, meg egy év biokémia. A biokémia meg már nem olyan szörnyű, nem is sok kémia kell hozzá igazából..
Nem kell szeretni, meg kell tanulni.
A munkád során már úgy se nagyon fogod hazsnálni.
Ui.: A dietetikus nem orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!