Egy ponttal maradtam LE orvosiról, fellebbezhetek?
szerintetek van esélyem?
hol lehet ezt megtenni?
Nem.
De bakker, vidékre 383 pont volt a határ. Ne haragudj, de ez szánalmasan alacsony. Ha ennyit nem sikerült elérne, akkor tényleg gyúrjál rá, ha oda akarsz járni, mert már ez is gázos eredmény.
könnyű mondani,hogy törődjek bele, de köszönöm:)
kedves utolsó+, nekem 395 kellett volna és 394 van
Vigasztaljon az, hogy a legtöbben, akik ilyen alacsony ponthatár mellett éppen átcsúsznak, valószínűleg úgyis ki fognak szóródni már az első évben. Idén is ez volt a mi évfolyamunkon... És a második év még kegyetlenebb. Úgyhogy készülj jobban a következőre, és akkor sikerülni fog, remélhetőleg :)
SE-ÁOk hallgató
Az is kevés, de mindegy. Nem tudsz fellebbezni, csak akkor, ha elszámolták a pontjaid. De szerintem már akkor se, mert azt akkor kellett volna jelezni, mikor kiírta a felvi a pontjaid.
Sajnálom. De attól ez még igen kevés. Nem akarok senkit bántani, de aki 410-420 alatt kerül be, annak nagyon jó része úgy is ki fog bukni.
Nem kívánok senkinek magyarázkodni és nem is fogok,de a idei érettségik nehezebbek voltak,mint a tavalyi..
és nem azt kértem,hogy felettem bíráskodjon bárki! valaki,szerintem bőven elég ez nekem
főleg nem azt,hogy kijelentse mennyire vagyok képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!