Szerintetek érdemes Biológia szakra mennem, ha már egy ideje nem tanulok kémiát és fizikát?
Hogy érted, hogy egy ideje nem tanulod a kémiát, fizikát?
Ha még nem érettségiztél(csak fogsz),
még van időd felkészülni bármelyikre.
Bioszból mikor emeltezel? Májusban?
Bátyám ttk biosz szakos, emelt biosz érettségivel és közép matekkal ment(2-3 között állt, az érettségije viszont 4-es lett, ami meglepő volt mindenki számára). Én ismerem, és tudom, nem törte magát egyáltalán se kémiából, se fizikából. Ez úgy értendő, hogy órán aludt, és konkrétan fizikából semmi mást sem csinált. Kémia utolsó 2 évben nem volt, és nem is érettségizett belőle.
Nem könnyű, valóban egy nehéz szak, legalábbis a vizsgák, molbioszra és állattanra szokott panaszkodni, és fizikára. De elvéhezhető! Emellett nagyon szereti, szinte én nekem is megjön a kedvem hozzá, mikor mesél róla! Szerintem próbáld meg! :) Sok sikert!
Debrecenből ismerek biológia szakost..(aki azóta am feladta XD), neki már első félévbe volt kémia, labor..biokémia, ami szerintem az egyik legnehezebb az egészben, én is tanultam kicsit belőle..genetikus és sejtbiológushoz ez nélkülözhetetlen szerintem. Szerintem emelt biosz és közepes matekkal simán bekerülhetsz, de én egyébként javasolnék neked egy olyat h nézz szét az orvosi képzések között is, bár ott egyértelmű nagyon kemény kémia vár rád!
Én debrecenben végeztem, bár nem ttk és nem is orvosin..de az egyetem az egyik leggyönyörűbb..a város elég nagy ahhoz, hogy megtaláld a szórakozási lehetőséget és mégse leszel életveszélybe!
Ja..és én is úgy indultam mérnöki képzésre(környezet) h magyar tagozatos vtam gimibe..:D!! Ehhez képest 4, 5 voltam kémiából..analízisből..tanulható minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!