Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan vészeljem át a szilvesz...

Hogyan vészeljem át a szilvesztert? Az egyetlen ünnep, amit szívből utálok.

Figyelt kérdés
A kötelező buli, piálás, petárda-durrogtatás és az infantilis humorista műsorok milliője nagyon nem az én világom. Legszívesebben elmennék egy csendes tanyára addig, de nincs lehetőségem. Van más is, aki ki nem állhatja ezt az értelmetlen bohóckodást. Szerintem attól, hogy más dátumot írunk, még nem változik semmi...

2021. dec. 5. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csináld szerintem,amit szeretsz.

Ne foglald el magad ezekkel a dolgokkal,aludjad át,csinálj helyette mást,stb.

Én sem szeretem már a bohóckodást,de az országot/és emberei 99%-át sem.

Teljesen mindegy igazából,érezd jól magad.

Ehhez az kell,hogy azt tedd,amit szeretsz.

Nem bonyi.

2021. dec. 5. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem változik semmi. A sok lúzer megünnepli, hogy ezután majd minden más lesz,aztán majd decemberben azon veszik észre magukat,hogy rohadtul semmit nem változott az életük. Aki változtatni akar az tud is.És nem érdekli a szilveszter.
2021. dec. 5. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem a problémát.

Szerintem nem kötelező petárdát dobálni.

2021. dec. 5. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Az összes ünnepet szeretem, kivéve a szilvesztert. Aki kötelezően nem megy aznap valahova, azt lenèzik sokan.

Volt egy házaspár akik szintén nem szerették, így 3 évig minket hívtak át magukhoz, hogy ne kettesben üljenek, és tudták, hogy mi sem bulizunk úgysem.

Mindig vittünk rengeteg kaját, pezsgőt, sütit, rágcsát stb. Ők unottan ültek végig. Tehát nem értem minek erőltették a közös ünneplést,mikor mi a hátunk közepére nem kívántuk soha. Tavalyelőtt is ők kezdték erőltetni már karácsony után. Felajánlottam, jöjjenek most ők hozzánk. dehogyis, náluk jó lesz. Tavaly meg megkaptuk, hogy mindig ők láttak minket vendégül és kiszolgáltak minket, mi meg mekkora szemetek vagyunk. Na ezek után nem megyünk inkább senkihez. Eltelik az az este a kötelező bohóckodás nélkül is.

2021. dec. 5. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem ünneplem, de nem értem, miért kéne tanyára vonulni ezért.
2021. dec. 5. 15:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha át lehetne aludni az egészet, de a petárdák és a randalírizó emberek miatt ez nehéz.
2021. dec. 5. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Füldugó.
2021. dec. 5. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a durrogtatas miatt aminek nincs semmi ertelme,ünnepelni durrogtatás nélkül is lehet.
2021. dec. 27. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!