Szerintetek is az utóbbi években egyre inkább csak nő az
idősek elleni utálat ?
Figyelt kérdés
Régen ha valaki szidta őket ritka volt meg azt is jól leoltották. De most már azt veszem észre hogy egyre többen még a 40-50 körüliek is utálják őket, és bár régen egy időseket szidó komment felháborodást váltott ki na már egy csomó lájkot és egyetértést. Amúgy van is oka.
A most utálkozók, 10-20 év múlva, saját magukat is utálni fogják.
2022. nov. 1. 16:26
2/13 A kérdező kommentje:
Ha nem olyanok lesznek nem
2022. nov. 1. 16:28
3/13 anonim válasza:
Én egyre jobban ki nem állhatom őket..mindenbe bele szólnak amihez semmi közük aztán nekik áll felljebb
2022. nov. 1. 16:32
4/13 anonim válasza:
Dehogy nem... . Mindig mindenki azt mondja, hogy én nem leszek olyan , ha idős leszek.... . Én nem leszek olyan szar anyós... . Aki most utálkozik , aki most mindenkiben a hibát keresi. Kibe hol lehet belekötni. Az x év múlva csak rosszabb lesz.
2022. nov. 1. 16:32
5/13 anonim válasza:
Kedves 3-as! Én sem kedvelem a házsártos minden lében időseket. Viszont, egyre több fiatal van aki olyan. Pl: ezen az oldalon. Ennyit meg ennyit keresnek a 55 éves szüleim s nekem 32 évesnek nem adnak belőle... . Számomra ez hányinger keltő. Mi köze ahhoz, hogy mennyit keresnek..? S egyre több ilyen van. Sajnos.
2022. nov. 1. 16:37
6/13 anonim válasza:
Szerintem ennek köze van ahhoz, hogy rengeteg fiatal tartja magát öregnek/öregedőnek. És lényegében ezt a frusztrációt, amit az idő elvesztegetését követő ráébredés okoz (és amit tévesen öregsének hívnak 25-35 éves fiatalok) vezetik le az idősebbeken, de sokszor a saját korosztályukon is.
Érdemes megnézni itt az oldalon is, hogy milyen felháborodást okoz pusztán a tény, hogy ha valaki elégedett magával egy nem kiszolgáltatott (>25 éves) életkorban is. Egyszerűen egyesek remegnek, mikor látják, hogy valaki rendben van a saját életkorával és nem képzel bele dolgokat, amik nincsenek ott. Hihetetlen agressziót lehet kiváltani pusztán azzal, hogy jól érzed magad ott, annyi idősen, ahol épp tartasz és elhiszed magadról, hogy az élet tele van számodra is lehetőségekkel még bőven.
2022. nov. 1. 16:42
7/13 anonim válasza:
Szerintem is, de én azért utálom őket, mert ők tartják hatalmon a Fideszt.
2022. nov. 1. 16:46
8/13 anonim válasza:
Én is utálom az időseket borzasztó nehéz velük az élet.Kibirhatatlanok.
2022. nov. 1. 17:01
9/13 anonim válasza:
A tarsadalmi szerepek megvaltozasa okozza, illetve hogy divat lett mindent kimondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!