Miért ilyen unalmasak az emberek?
Úgy vettem észre hogy sokakat csak a munka érdekli.
Amikor pedig megkérdezem hogy lenne e kedvük programra akkor azt válaszolják hogy sokat kellett dolgozni és fáradtak.
Illetve olyan semmilyen viselkedésük van.
Sokan hogy lehetnek ennyire élettelenek?
"sokakat csak a munka érdekli"
Engem a munka érdekel a legkevésbé. Beszélgetni szoktunk róla, de amúgy l.szarom mi megy ott
11:18
hat ez:D:D megerne egy kerdest is, az ilyen kifogasok
#18 Igen, zseniális volt.
Ráadásul olyan "haver" aki ott lakott ugyanazon tér másik felén, körülbelül 5 perc sétányira tőlem. Kérdeztem nincs-e kedve összefutni, beülni, sörözni, valami.
Elején azt mondta, igen persze, olyan 2 hét múlva valamikor? :D
Mondtam, hogy amúgy itt lakunk 5 percre, most egy sörözés vagy leülni dumálni kicsit. Erre jöttek ezek a kifogások, hogy hát ő szombaton is dolgozik, korán kell feküdnie, ki kell még készíteni a ruhát holnapra, meg még mosni is akar egyet.
Onnantól már csak azért erősködtem, hogy szívassam, hogy hát de tudsz mosni másnap is meg mit kell azon a ruhán kikészíteni... :D
És mielőtt megszól valaki, hogy nem mindenki olyan ráérős mint én és a belét ki kell dolgoznia hogy megéljen, a srácnak csak sima mindennapos 8-16 melója van és nem bohóc, hogy minden napra kikészítse a bohóc jelmezt, csak a sima zokni-gatya-póló kombóról van szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!