Unalmasak az emberek?
Beszélnek, fecsegnek de nem mondanak igazán semmit. Felületes dolgokkal foglalkoznak.
Kiszamitható a reakciójuk, és az is amit kérdeznek.
Mit csinálok rosszul? 🤔
Én nem szeretek fecsegni, nem érdekel az üres beszéd, pletyka, szóval velem meg ez a baja a többieknek.
Legtöbbjük unalmas. Megmaradnak az átlag témáknál, de lehet, legtöbbjük csak bizalmatlan. Fél, hogy kibeszélik, hülyének nézik, ha jobban megnyílik és vállalja a véleményét. Én vállalom, de csak olyanokkal beszélek érdekesebb témákrol, akikről,tudom, hogy képes normálisan meghallgatni és értelmes reakciot várhatok. Mondanom sem kell, kevés ilyen van, bár érdekes módon, negyvenes létemre a huszonévesek között akadok a legtöbb értelmes beszélgetötársra.
Lehet a legtöbb korombelit már annyira bedarálta a "valóság", hogy a napi főzés, munka, mit csinált a szomszéd/kolléga témánál nem látnak tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!